| Гробището | |
|
+5Stefan Salvator Elena Gilbert Katherine Pierce Natalie Snake Damon Salvator 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Сали Good or Bad ?
Брой мнения : 117 Join date : 24.05.2011 Age : 112 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 7:28 am | |
| -Първо ще кажа на сестра си,после ще проведем спор,защо съм ти позволила да ме ухапеш,нищо ,че не е вярно ,после аз ще обърна темата и ще е за леля Джена ,после може би ще изляза от къщата и ще затръшна вратата .. Казах аз и се го представих.Засмях се . -А,ти защо ме превърна ? | |
|
| |
Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 7:33 am | |
| - Защото те харесвам и не мисля, че Елена те заслужава. Щипнах я за бузката и се усмихнах - Ти си точно като мен, напомняш ми за мен когато бях човек. Което беше много отдавна. А иначе това със затръшването на вратата е много добро...можеш да счупиш и някоя ваза. Дадох аз своята блестяща идея и се засмях | |
|
| |
Сали Good or Bad ?
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 8:00 am | |
| Засмях се и я гушнах.Беше права ,сближихме се , макар само за 10 минути. -Това за вазата е върхът.. Казах аз и скочих на една надгробна плоча. -А как да използвам свръхспособностите - бързина и сила ? | |
|
| |
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 8:13 am | |
| Изведнъж Сали ме прегърна, никой не го беше правил от доста време. Усмихнах се и я погледнах - Ами използваш я така... След секунда бях зад нея. Засмях се и пак смених мястото си. - Просто действай...не мисли | |
|
| |
Сали Good or Bad ?
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 8:16 am | |
| -Добре.. Забързах се и започнах да се обикалям ,спрях се пред Алекс и се засмях. -У,забавно е .. Казах аз и могледнах към медальона. -Вижж !С този медальон порастнах ,изпълнява желания ! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 8:21 am | |
| - Наистина? Желания? Не бях виждала подобно нещо - Разкажи ми всичко, как порасна? Попитах аз любопитно | |
|
| |
Сали Good or Bad ?
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 8:23 am | |
| -Бях на порутената църква.Намерих го.Пожелах си да съм голяма и стана !Кратко , а ? Закмях се. -Мога ли да го запазя ? Попитах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 8:30 am | |
| - Разбира се, че можеш сладурано Беше толкова сладка исках да я изям, по един не странен начин - Наистина кратка история Зацъках с език | |
|
| |
Сали Good or Bad ?
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 8:36 am | |
| -А, къде отиваме ? Попитах аз и я следях плътно. -Е,може да похапнем .. Попитах аз и вдигнах вежди . | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 8:41 am | |
| - Отиваме у нас.. Усмихнах се и я погледнах - Ще ядеш, спокойно. Все едно имах малко дете | |
|
| |
Сали Good or Bad ?
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 8:44 am | |
| -Йеййй.. Казах весело.Вървях до нея и ми стана скучно. -А може ли да стигнем със бо голяма скорост ?? Попитах аз и я погледнах с умоляващо изпажение. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Вто Юни 14, 2011 5:50 pm | |
| - Не, не може, ако някой те види край с теб Наистина се притеснявах за малката - Ще стигнем по нормалния, скучен начин Засмях се леко
п.п - пиши направо у нас | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гробището | |
| |
|
| |
| Гробището | |
|