| Гробището | |
|
+5Stefan Salvator Elena Gilbert Katherine Pierce Natalie Snake Damon Salvator 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Damon Salvator Admin
Брой мнения : 612 Join date : 16.04.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Гробището Нед Апр 17, 2011 7:10 pm | |
| | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
Брой мнения : 64 Join date : 25.04.2011
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 7:45 pm | |
| Толкова години бягство и ето, че достигнах до Мистик Фолс-моето убежище. Поне за сега. Реших да направя малка разходка и се озовах на гробищата. Какво пък? Един от първите демони да се разхожда из гробището не беше странна работа. Облегнах се на една от каменните плочи и се загледах на някъде. | |
|
| |
Katherine Pierce Selfish Bitch
Брой мнения : 242 Join date : 01.05.2011 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 7:51 pm | |
| Ето ме отново тук.След 150 години,не можех да повярвам!Е първо трябваше да намеря лунния камък.Чудех се къде да отида в някой бар или на тихо място.Е реших тихото място.Влязох в гробището.Докато се разхождах из надгробните плочи видях едно русо момиче да лежи на една каменна плоча.Не беше човек,нито вампир.. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 7:55 pm | |
| Усетих присъствие и рязко обърнах главата си към вампирката, която очевидно също ме бе забелязала. Изправих се за части от секундата и я огледах. -Ти си Катрин? -Попитах. Бях слушала доста за нея, от тук или там. Усмихнах се и кръстосах ръце. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 7:58 pm | |
| Явно момичето ме забеляза.Застанах бързо пред нея и казах: - Да. Усмихнах се дяволито. - А ти си? Повдигнах вежда. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 8:05 pm | |
| -Аз съм Натали. Други ми казват Лилит. Зависи в коя митология четеш. -Казах, като се усмихнах широко. -Значи ти си великата вампирка, която е успяла да заплете в мрежите си едно от доста желаните вампири. Огледах я от глава до пети. Точно както ми я описваха. Отново седнах на надгробната плоча, но без да свалям поглед от нейния. -Вероятно търсиш лунния камък? -Предположих. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 8:13 pm | |
| Погледнах я и казах: - Първия демон а? Подсмихнах се. - Аз съм,от плът и кръв. Засмях се. - Харесваш ми.. Усмихнах се дяволито. - Да не четеш мисли? Повдигнах вежда. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 8:22 pm | |
| -Мога да имам всяка дарба, която поискам, но не ми е нужно да чета мисли, за да знам защо си тук. -Облегнах се и кръстосах крака. Беше ми пределно ясно, че за да е тук-няма да е напразно. Дали Деймън беше в града? Ако да-то не беше добра идея да остава дълго, но това бяха само подробности. -Е, радвам се, че имам честта да се запозная с теб на живо. -Казах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 8:26 pm | |
| Погледнах я и казах: - Явно доста си слушала за мен. Засмях се леко. - Удоволствието е мое. Усмихнах се самодоволно. - Е какво те води насам? Повдигнах вежда. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 8:33 pm | |
| -Предимно любопитство. -Признах. -Но и аз имам интерес да намеря лунния камък, ако трябва да съм честна. Материализирах цигара и я запалих и си дръпнах. И все пак не отделих поглед от Катрин. Истината беше, че или ще сме си полезни или щяхме да имаме спречквания. Но за сега нямах намерение да правя каквото и да било. Знаех къде може да е скрит. -Ами теб? Има ли друго освен камъка, което те води тук? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 8:38 pm | |
| Седнах на съседната плоча и казах: - Аха. Подсмихнах се. - Двойникът.. Усмихнах се дяволито. - Пък й чух,че Стефан и Деймън са в градът. Усмихнах се леко. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 8:42 pm | |
| Кимнах. Явно бях добре информирана. Любопитството ми се засилваше; исках да видя двойницата,но на дали щях да рискувам да се засека с Деймън. Все пак само и единствено той знаеше слабото ми място и това беше обяснението да бягам от него изобщо. -Интересно ми е какво ще се случи. -Признах. Отново дръпнах от цигарата и оставих димът да се издига нагоре.
Последната промяна е направена от Natalie Snake на Нед Май 01, 2011 9:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 8:46 pm | |
| Погледнах я и казах: - Бягаш от него нали? Повдигнах вежда. - Той знае нещо за теб.. Усмихнах се самодоволно. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 8:53 pm | |
| -Всеки знае нещо за мен. -Казах. -Въпроса е дали знае как да използва това, което знае, Катерина. Усмихнах се и дръпнах от цигарата, след което я изгасих в каменната плоча. Беше ми писнало от преследването, но нямах избор. Това, което притежавах, нямаше да го поверя на никого. -Греша ли? -Погледнах я.
Последната промяна е направена от Natalie Snake на Нед Май 01, 2011 9:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 8:57 pm | |
| Погледнах я и казах: - Казват,че ти ръководиш демоните и ще освободите Луцефер. Подсмихнах се. - Не,не грешиш. Усмихнах се самодоволно. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 9:03 pm | |
| Кимнах. -Луцифер е много своенравен, но и него мога да контролирам, ако поискам. Има предимството да знам слабите места на всички, но веднъж допуснах грешка и ето, че сега някой знае моето слабо място. И не само това. -Казах подразнено. И въпреки това се усмихнах на Катрин. Планирах доста неща, но първото нещо, което трябваше да направя е определено да избягвам Деймън. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 9:09 pm | |
| Подсмихнах се и казах: - Е поне е в клетката нали? Повдигнах вежда. - Не разбирам,щом контролираш демони,защо просто не го хванат и убият? Усмихнах се дяволито. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 9:15 pm | |
| -Де да беше толкова лесно. -Засмях се и се облехнах назад. -Ако беше до това можех и сама да го убия. Не искам да викам всички демони на земята тук. Прекалено глупави са, за да оцелеят без моето наблюдение. Засмях се и ѝ намигнах. -А и не е проблем за мен да го избягвам успешно. Правила съм го доста време, няма да ми е проблем и сега. -Признах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Нед Май 01, 2011 9:23 pm | |
| Погледнах я и казах: - Права си. Усмихнах се самодоволно. - Аз бягам през цялото време. Въздъхнах и се облегнах назад.Материализирах си една бутилка уиски.Погледнах към Натали и казах: - Мерси за дарбата. Намигнах й,отворих бутилката и отпих. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Пон Май 02, 2011 11:31 am | |
| Усмихнах се. -Няма защо. Явно си приличаме не само в бягството, а и в дарбата. -Засмях се, като погледнах небето. Имаше толкова неща, които трябваше да свърша, а беше едва първият ми ден наоколо. -Кажи ми.. -Започнах след кратко мълчание-.. Имаш ли представа къде може да е лунния камък? -Погледнах я. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Пон Май 02, 2011 11:59 am | |
| - Мхм. Подсмихнах се. - Наистина си приличаме. Усмихнах се дяволито. - Знам къде е. Усмихнах се дяволито. - Аз не мога да отида там,защото е пълно с върбинка,но всеки си има своите методи. Засмях се. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Пон Май 02, 2011 12:03 pm | |
| Значи беше истина, че е в кладенеца с върбинка. -Отвратително е да има билка, която да възпира целите ти. -Казах. -Аз се постарах такава за демоните да няма, но преди имаше. Знаех доста и именно това беше причината толкова много същества да ме преследват от векове насам. И все пак аз знаех как да съхраня всичко непокътнато в мозъка ми. -Някой върколак го е сложил там, нали? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Пон Май 02, 2011 12:15 pm | |
| Отпих от бутилката и казах: - Освен,ако не се докосна до нея,няма проблем да го взема. Усмихнах се дяволито. След като Натали,спомена за върколак на лицето ми се появи една ядосана физиономия.Отпих една голяма глътка и казах: - Мхм.. Погледнах към една плоча и продължих: - И му извадих сърцето. Усмихнах се самодоволно. - Лесно ще накарам някой да ми свърши работата. - Всички са страхливци.. Засмях се. | |
|
| |
Natalie Snake Dangerous
| Заглавие: Re: Гробището Пон Май 02, 2011 12:24 pm | |
| -Защо ти е да караш някого, след като мога да го направя и аз? -Погледнах я. -Всъщност лунния камък ще ми трябва само за малко. За да се уверя, че проклятието над мен няма да се развали. Да, предпочитах да остане тайна всичко, което вече един знаеше за мен. Лунният камък щеше да ми трябва само за малко, колкото да подсиля всичко. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гробището Пон Май 02, 2011 12:29 pm | |
| Погледнах я и казах: - Какво проклятие? Повдигнах вежда. - Спокойно,каквото и да кажеш си остава тук. Намигнах й. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гробището | |
| |
|
| |
| Гробището | |
|