Poll | | Искате ли нов скин? | Да | | 100% | [ 7 ] | Не | | 0% | [ 0 ] | Все ми е едно! | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Чет Окт 24, 2024 12:10 am |
| Администраторите:
Деймън Салваторе (леееко заспалия създател)
Елена Гилбърт (досадната помощничка на създателя)
|
|
| Гората в Мистик Фолс | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Elena Gilbert Passion
Брой мнения : 457 Join date : 16.04.2011
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Съб Май 28, 2011 8:21 pm | |
| -Благодаря ти Дейв знам,че не заслужавам прошка,но се радвам,че ми прости.-Казах и му се усмихнах.Ние буквално летяхме из гората а той ме държеше здраво.Болеше ме но знаех,че него го болеше повече от моята грешка.ЗАщо съм такава глупачка?Защо бях толкова глупава?Мразех се в моемнта. -Мразиш ли ме? | |
| | | Дейв Хендсъм The Lover
Брой мнения : 139 Join date : 24.05.2011
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Съб Май 28, 2011 8:35 pm | |
| Пуснах я ,когато усетих,че я стискам,прекалено силно и ѝ причинявам болка. - Съжалявам за това -казах ,като погледнах наранената ѝ китка. - Не те мразя Елена,но съм наранен,няма да го крия ,трябва ми време,то ще оправи нещата между нас -погалих леко лицето ѝ,като се опитах,да се усмихна. | |
| | | Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Съб Май 28, 2011 8:39 pm | |
| -Дейв аз толкова съжалявам не беше нарочно.-Проплаках след това го погледнах а сълзите ми капеха по бузитеми. -АЗ наистина техаресвам не искам..да си тръгнеш разгневен.Ела остани да приспиш у нас...на сутринта ще изясним нещата.ЩЕ спиш в моята стая а аз на дивана моля те.-Започнах да му се моля не исках нещата между нас да са такива. | |
| | | Дейв Хендсъм The Lover
Брой мнения : 139 Join date : 24.05.2011
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Съб Май 28, 2011 8:44 pm | |
| - Не плачи,погалих лицето ѝ,нежно ,след което се наведох и целунах очите,като вкусих от солените ѝ сълзи,имаха метален вкус,сълзи от болка. - Ще спиш на дивана вместо,да се възползваш ,от топлината на тялото ми и удобството на собственото си легло,с какво го заслужих.Ели,ако ще спим,в твоята стая,то и двамата ще сме в твоето легло,няма да те докосна,но няма да ти позволя,да се мъчиш,на диван. | |
| | | Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Съб Май 28, 2011 8:54 pm | |
| -Не искам да се чувстваш неловко,но ако наистина настояваш добре.-Усмихнах се радвах се,че себеше съгласил. -Радвам се,че се съгласи.-КАзах и след това изтрих сълзите си от лицето си . | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс | |
| |
| | | | Гората в Мистик Фолс | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |