Poll | | Искате ли нов скин? | Да | | 100% | [ 7 ] | Не | | 0% | [ 0 ] | Все ми е едно! | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Чет Окт 24, 2024 12:10 am |
| Администраторите:
Деймън Салваторе (леееко заспалия създател)
Елена Гилбърт (досадната помощничка на създателя)
|
|
| Гората в Мистик Фолс | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Elena Gilbert Passion
Брой мнения : 457 Join date : 16.04.2011
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Чет Май 26, 2011 7:49 pm | |
| -Ами май ще попаднеш в моя капан много скоро.-Засмях се и се надиганх на пръсти за да го целуна. -Много си сладък..и си по-мил от Деймън.-Казах му и след това го целунах. -Ще ме преврънеш ли?-Прошепнах в ухото му. | |
| | | Дейв Хендсъм The Lover
Брой мнения : 139 Join date : 24.05.2011
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Чет Май 26, 2011 8:19 pm | |
| Насладих се на целувката ѝ,не очаквах,толкова рано ,да ме целува така спонтанно. Но въпросът,на Елена ме стъписа,защо го искаше ? - Елена ,защо искаш да си вампир,ако мислиш,че е много готион грешиш,на мен ми трябваше половин век,за да свикна и да се прима,такъв какъвто съм.Ако ми дадеш ,сносно обяснение ,което не е свързано ,с нещо глупаво,ще си помисля.Е защо искаш да си вампир ? | |
| | | Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Чет Май 26, 2011 8:26 pm | |
| -За да се спася глупачето ми.....Не ти разказах цялата история.-ЗАсмях се и след това се усмихнах мило. Докоснах бузката му и след това се притиснах към него вече усещах нговото тяло прилепнало до моето. -Колко ди мускулест. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Чет Май 26, 2011 8:38 pm | |
| - Ще имаш възможност ,за разбереш колко точно,но след като чуя и остатъка от историята ти.Какво значи да се спасиш,болна ли си от нещо Елена ?-Погледнах я,тя ме гледаше объркано. - Не и да си ,не може да ме заразиш,на практика съм мъртъв,но питам,за това ли искаш,да си вампир,страдаш ли от неизлечима болест ? | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Чет Май 26, 2011 8:52 pm | |
| -Ами не просто следмен са вампири от древнитеот първите тоест.които искат да ме жертват за някакъв ритуал на слънцеот и луната.И так теще могат да си излизат на слънцето а върколаците ще останат пленници на луната.ЗАтова искам да м епреврънеш.-Казах и след това се натъжих колко пъти я разказвах тази история?Сигурно за хиляден. -Деймън няма да го направи,Нито Стефан а друг вампир не познавам.Амм забравих да кажа,че Катрин е моя двойница по-точно аз нея и планира да мепредаде не Клаус вампира който иска да ме убие. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Чет Май 26, 2011 9:10 pm | |
| Погледнах я това звучеше ,твърде налудничаво,за да е истина,но като видях страхът,в очите ѝ,и повярвах. - Мога да те пазя Елена,може да не съм древен,но дарбата ми ме прави абсолютно недосегаем,няма да позволя,за станеш жертва.Кажи ми нещо,ако не беше това с ритуала,щеше ли пак да искаш да станеш вампир ?-Погалих нежната ѝ коса,но чувството толкова ми хареса ,че започнах,да си играя с нея. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Чет Май 26, 2011 9:17 pm | |
| -Естествено,че не никога не съм искала да ставам.И не исмам да ставам нито сега нито никога но какво да направя?Как да се защитя без да нараня никой?Страх ме е,че ще дойде ден в който всичко ще бъде черно и аз няма да мога да направя нищо а просто ще умра.-Казах и след това се загледах в земята. -Много си красив.Искам да ме целунеш Дейв.Знам,че го искаш. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Чет Май 26, 2011 10:53 pm | |
| - Няма да го позволя,Елена-казах и изпълних молбата ѝ.Засмуках устните ѝ,в страстна целувка,от която краката ѝ се подкосиха,хванах я за да не падне.Тялото ѝ реагираше така спонтанно,на моето,че не можех да спра само с една целувка. - Но няма да е само целувка ,твърде много те желая скъпа,но ти обещавам,че ще изпиташ такава наслада на каквато другите ми братя не са способни да ти дадат. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Чет Май 26, 2011 11:01 pm | |
| Бях в нещо като транс гледах го а той ме целуваше беше толкова секси. -Ъмм добре.-Казах и след това го целунах още веднъж дали беше грешка или не неми пукаше.Исках го тук и сега.Започнах да свалям неговото черно яко лека по лека и след това стигнах и до ризата му.
| |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Чет Май 26, 2011 11:20 pm | |
| Усмихнах се ,на Елена преди да я положа на тревата и да я освободя от дрехите ,оставих я по бельо,за да я погледам,но я целувах ,а ръцете ми се разхождаха по тялото ѝ. - Харесва ли ти мила ?-запитах я макар,че вече знаех отговорът ѝ,тялото ѝ ми говореше и без думи.Свалих бельото ѝ,както и своето и двамата вече бяхме голи и дишахме тежко.Целувах нежната ѝ кожа ,а ръката ми се плъзна в нея и а задразни силно. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Пет Май 27, 2011 9:23 am | |
| -Да харесва ми.-Изстенах и след това му се усмихнах и го целунах.Бяхме голи аз усещах студения въздух който докосваше кожата ми.Обгърнах ръце около тялото му беше толкова студен но ме ми пукаше. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Пет Май 27, 2011 9:09 pm | |
| Почувствах я ,да трепери,щях да я сгорещя,че да не изпитва студ,ръцете ми ,бяха заменени,от устните и езика.Изпивах я цялата и я карах,да стене диво.Стенанията ѝ отекваха в тишината на гората.Ехото ги правеше много силни,това може би я смущаваше,защото се опита да прехапе устни,но на мен ми харесваше. - Не спирай,Елена харесва ми да те слушам | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Пет Май 27, 2011 9:13 pm | |
| Повалих го на земята беше малко трудно но успях.ЗАпочнах да елувам тялото му и след това го елунах по устните и прехапах долната си устна почти до кръв. -Захапи ме,и започни да смучеш.-КАзах и след това отместих косата си като се приближих към устата му и отново го целунах едната му ръка се спусна и започна да дарявя достойнството му с ласки. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Пет Май 27, 2011 10:01 pm | |
| Елена изведнъж подивя,събори ме и се качи от горе ми,това изненада приятно,обичах да доминирам,но от време на време ,нямах нищо против и жената да го прави.Тогава се ухапа,при мириса на кръв,лицето ми се промени смукнах си от кръвта ѝ,чрез целувка,тя намекна да пия от вратът ти и аз не се отказах,Бях същия като Деймън,а преди това го осъдих,за подобна постъпка.Но обожавах да пия кръв по време на секс.Но я захапах много нежно и не много на дълбоко,после и дадох от моята кръв,за да се излекува вратът ти.След като пиех кръв полудявах,обърнах я отново под мен и проникнах от раз ,но не ѝ причиних болка тя беше толкова мокра,че се плъзнах ,без усилие в нея. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Пет Май 27, 2011 10:07 pm | |
| Изстенах когато Дейв проникна в мен усмихнах се и след това се извих в дъга.елунах го и след това си спомних вкуса на кръвта която ми беше дал.БЕше толкова сладка и в същото време ме плашеше сами Дейв ме плашеше малко или много.Но пък беше много секси и това ме накара да забравя страха, | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Пет Май 27, 2011 10:26 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Пет Май 27, 2011 10:30 pm | |
| Усещах страхът ѝ,докато я целувах тя трепереше и не беше само от страст,спрях за малко - Какво ти има скъпа ?-попитах се и се вгледах в очите ѝ,толкова наситено кафяви,топли и приканващи.Загалих нежната кожа на лицето ѝ - Може да ми кажеш,защо се стегна,нима нещо което направих ,не ти хареса ? | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Пет Май 27, 2011 10:40 pm | |
| -Не всикчо беше супер но просто малко ме е срах от тъмното.-КАзах и го погледнах огледах се на ляво и после на дясно имаше само дървет но това си беше гора.Можеше да изкочи вълк или нещо друго което да ме нарани но Дейв беше тук и щеше да ме защити. -Нека продължим.Страха ми ще намалее с времето.-УСмихнах се. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Пет Май 27, 2011 10:48 pm | |
| - Елена ,това е най-глупавото обяснение,което съм чувал,ние от доста време сме тук и ти едва сега разбираш че те е страх ?А и аз съм вампир,който е недосегаем,от какво точно може да те е страх,вълк мечка,ще ги убия,с едно движение и една ръка.-Погледнах я и лицето ми придоби сериозно изражение. - Няма да продължим скъпа,докато не науча истината ,от какво те е страх ? | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Пет Май 27, 2011 10:58 pm | |
| -От теб ме е страх но съвсем малко.-Казах и го погледнах виновно. -сСпокойно вече всичко е наред.Просто винаги ме ебило страх от вампири.А и все пак в гората може да има върколаи. Погледнах го и след това прокарах ръка през косата си. -Хей спокойно вече всичко е наред.-Усмиханх се и докоснах гърдите му. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Съб Май 28, 2011 7:01 pm | |
| - Няма от ,какво да се страхуваш,мисля,че ти доказах,че не смятам,да те нараня,точно обратното -казах палаво ,на ухото ѝ и отново бях в нея,задвижих я бързо,за да избия,тия абсурдни мисли,от умът ѝ. - А за върколаци,не се тревожи,аз съм тук,ще ги чуя,ако се появят,но за сега няма нищо друго освен мен и теб е и един бухал,на онова дърво,който ни наблюдава без срам,засмях се и отново целунах устните ѝ ,като продължавах,да се движа с бързи темпове. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Съб Май 28, 2011 7:16 pm | |
| Започнах да стена от тези бързи движения.Придърпах го и го целунах страстно.Сега за мен сякаш на света бяхме зсамо аз и той.Всичко беше тъмно не се виждаше нищо но аз виждах само и единственбо него.Целувах го а той продължаваше да се движи бързо бях свикнала с тези бързи движения. -Je taim'e Damon-Казах и чак след пет секунди осъзнах,че обърках Дейв с Деймън. -Дейв извинявай.... | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Съб Май 28, 2011 7:24 pm | |
| Наслаждавах,се на викоете и тогава чух на френски ,че ме обича,но тя н еобичаше мен ,а брат ми близнакът,да можех да имам тялото ѝ в този момент,но сърцето ѝ копнееше,за Деймън.Отблъснах я и станах,цялото ми желание се изпари.Омръзна ми ,той винаги да получава всичко ,а аз само огризките.Хвърлих и дрехите . - Облечи се -каза с леден тон,след което взех своите и ги намъкнах бързо. - Хайде Елена побързай,ще те изпратя до вас,няма да те оставя сама в тази гора.Бях бесен,но сдържах тонът на гласът си ,за да не ѝ се разкрещя.Докато аз я любя,да стене името на брат ми,това беше кръвна обида. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Съб Май 28, 2011 7:31 pm | |
| -Не Дейв..беше грешка на езика..извинявай.-Казах и след това се облякох по най-бързия начин. -Извинявай не исках да кажа Деймън...извинявай.Моля те прости ми.-Знаех,че ми е сърдит а и с право докато правим секс да стена името на брат му.Това беше непростимо. | |
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс Съб Май 28, 2011 8:17 pm | |
| - Прощавам ти ,Елена ,но това не значи ,че може да продължим,казах,че ще те изпратя до вас и точно това възнамерявам,да направя.Хванах я здраво за ръката и излязохме от гората.Но по дяволите,бях незадоволен,дори за миг си помислих,да ѝ разкъсам дрехите и да я взема още тук.Да я чукам,докато не се задоволя,но не можех да го направя,бях джентълмен и любовник,а не някой изнасилвач,никога не взимах нищо насила,дори това което желаех силно. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Гората в Мистик Фолс | |
| |
| | | | Гората в Мистик Фолс | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |