Poll | | Искате ли нов скин? | Да | | 100% | [ 7 ] | Не | | 0% | [ 0 ] | Все ми е едно! | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Чет Окт 24, 2024 12:10 am |
| Администраторите:
Деймън Салваторе (леееко заспалия създател)
Елена Гилбърт (досадната помощничка на създателя)
|
|
| Къщата на Александра Петрова | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Damon Salvator Admin
Брой мнения : 612 Join date : 16.04.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Пон Май 30, 2011 2:14 pm | |
| Продължавахме да си доставяме удоволствие, още дълго, докато най-накрая не се уморихме. Което си беше странно особено за вампири. Легнахме на леглото и тя се сгуши в мен. Беше... приятно. Заспахме така, прегърнати. До сутринта обаче умът ми вече се беше заел с друг проблем. Как да съобщя на Елена, че вече не искам да съм с нея.Просто... вече усещах че обичам Алекс... не можех да я лъжа. Станах набързо, но в същото време и тихо, за да не събудя Алекс. И нахлузих панталоните си. После и ризата. Вече бях готов. За да скъсам с Елена. За да спра една отдавна замряла връзка. | |
| | | Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Вто Юли 05, 2011 11:03 am | |
| - Алеееееекс! - провикнах се и хлопнах вратата след себе си. - Тук ли си? Ехоооооооо? Има ли някой? - продължих да викам. Веднага тръгнах към кухнята. Вече имах голяма нужда от кръв... Отворих хладилника и веднага затършувах, докато не открих последната останала банка кръв. - Хм... трябва да... напазаруваме скоро. - казах под носа си и се обърнах. - Алеееееееееекс? - продължих да викам, но този път тръгнах към спалнята. Може пък още да спеше... кой да знае... | |
| | | Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Вто Юли 05, 2011 11:09 am | |
| Бях се затворили в стаята, чувах как ме вика, но не казвах нищо. Изведнъж Деймън влезе в спалнята ми и ме прегърна. - Дей... Казах аз хлипайки - ...не знам как да ти го кажа. Сълзите продължиха да се стичат по лицето ми - Деймън аз съм бременна и не знам какво да правя | |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Чет Юли 07, 2011 7:03 pm | |
| Заковах се на едно място. - Аз... ти... как... - започнах да заеквам - МОЛЯ?!?! - успях най-накрая да кажа, нещо смислено. АЗ? БАЩА? Погледнах я шокирано. - Но аз... аз съм вампир... ти също... какво за БОГА СТАВА ТУК??? - възкликнах учудено и закрачих притеснено из стаята. - Ама не може да съм баща... аз не съм създаден за това... - казах и усетих, как тя се натъжи. И в този момент в мен светна лампичка... ЩЯХ ДА СТАВАМ БАЩА! Нещо, което си мислех, че никога няма да се случи... най-накрая... Погледнах Алекс, щастливо. - Ще си имаме бебе... - ухилих се. Повдигнах я леко, все едно е от стъкло и я завъртях. Накрая я спрях и я целунах пламенно. Това беше най-щастливия миг в цялото ми съществуване... и вероятно най-смисления.... | |
| | | Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Пет Юли 08, 2011 10:53 am | |
| - Да ще си имаме бебе, ще е наше..... Засмях се и той ме завъртя във въздуха, започна да ме обсипва с целувки. - Усещам, че ще е момиче. Аз...аз бях изгубила надежда, че някога ще стана майка. Но ето, че сега ще съм. Нямам думи. Усмихнах се нежно и го прегърнах - Обичам те Дей, повече от всичко на света Прехапах устна и го целунах. Имах нужда от него, за първи път се нуждаех от някого, така както се нуждаех от Деймън. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Пон Юли 11, 2011 11:12 am | |
| Погледнах в кафевите й очи и се усмихнах нежно. - Обичам те. И... нея също я обичам. Вие сте най-важните същества в моя живот. - казах и се наведох леко. Приклекнах така, че да съм на една и съща височина, като мястото, където растеше бъдещото ми дете... корема на Алекс. - Ти, сладур, трябва да имаш красотата на майка си. - погледнах Алекс, която ме наблюдаваше с блеснали очи. - И може би... нрава на баща си. - продължих и докоснах леко корема й. - За да се пазиш от момчетата, де. - допълних и се засмях. То, тогава никой нямаше да припарва към нея... или по-точно всички щяха да го правят от... хм... любопитство... макар, че ако е като майка си, ще е най-красивото бебе, на света... най-сладкото... и най-... моето.
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова | |
| |
| | | | Къщата на Александра Петрова | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |