| Къщата на Александра Петрова | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 5:02 pm | |
| - Прибери си зъбките... Усмихнах се и го погледнах с едно странно желание в погледа си - Ще си поиграя с теб Плъзнах ръце по тялото му и прехапах устни. Взех крайчетата на чаршафа и вдигнах ръцете му нагоре, като ги завързах за рамката на леглото. - Хм, сега... Отидох за малко до кухнята и взех сметана. Върнах се при Деймън и леко размазах сметана по врата му, като после старателно я обрах с езика си. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
Брой мнения : 612 Join date : 16.04.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 5:19 pm | |
| - Ммм това може да се окаже приятно. - казах след като езикът й мина по врата ми. Обра цялата сметана. Беше невероятно. Божествено. Размърдах ръцете си. Явно имаше здрав захват, защото не можех да ги измъкна лесно. | |
|
| |
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 5:36 pm | |
| - Разбира се, че ще е приятно. Усмихнах се и го целунах - Не се опитвай да се отвържеш, няма да успееш. Поклатих глава и отново спуснах ръката си на нивото на боксерките му | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 6:17 pm | |
| - Ааа как ли пък не. Няма да се оставя в твоите ръце. Да не съм луд. - възнегодувах срещу Алекс. - Кой знае каква си мъчителка. - казах и се засмях. С едно движение разкъсах връвчиците, който ме държаха към леглото. Приближих се към нея и отново започнах да я целувам. | |
|
| |
Maria
Брой мнения : 37 Join date : 01.05.2011 Местожителство : Dark World
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 6:24 pm | |
| След ,като Деймън ,така ме изостави ,реших,да се отбия при Алекс ,не се бяхме виждали от около век ,разбрах,че пак в градът.Но каква ,беше само изненадата ми,когато влязох.Заварих я ,преплетена с тялото на мъж,на моя мъж. - А така -казах. - Уж избяга да догониш Елена,но като гледам миличък объркал си се или пък не ?-казах и седна х при тях и двамата бяха голи. - Здрасти Алекс-казах и я целунах в устата-той зяпна. - Много си лош Дейм,заслужаваш наказание-после се обърнах към нея. - Какво ще кажеш миличка ,да го накажем,така ,че да ни помни и след век.-усмихнах ѝ се. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 6:31 pm | |
| - Мария? Тя ме целуна, а аз я погледнах учудено - Какво правиш тук? Плъзнах езика си по врата и, и се надигнах за поредната целувка. - Познаваш ли го? И да сигурна съм, че заслужава наказание. Прехапах устна и в очите ми се появиха искри - Можем да си поиграем с него... | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 6:35 pm | |
| Погледнах двете жени пред мен. Или щях да си изпатя или щях да съм най-щастливия мъж на света. - Добре, какво ще правите? - попитах, когато видях налудничавите погледи и на двете. - Иии от къде се познавате? | |
|
| |
Maria
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 6:41 pm | |
| Погледнах Алекс и се насладих на езикът ѝ,който се плъзна по вратът ми. - Деймън е специалният мъж ,за който ти говорих,последно.-усмихнах ѝ се и се обърнах към него. - С Алекс ,се познаваме ,от много време,7-8 века ,ако не се лъжа,може да се каже ,че сме бест френдчета ,което не е никак хубаво за теб,мили мой.-Казах и преди да успее да отговори,го целунах,плъзнах ръката ,зад гърбът си и разтворих ципът на роклята,тя се свлече,вече изобщо не ми трябваше. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 6:50 pm | |
| - Познаваме се от много време, което е страхотно. Мария е уникална, но ти сигурно го знаеш. Усмихнах се дяволито и го целунах. Двете с Мария го бутнахме на леглото и застанахме от двете му страни. Като започнахме да го обсипваме с целувки. Намигнах на Мария и нова усмивка се появи на лицето ми | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 6:57 pm | |
| - Ммм мисля, че тази вечер ще я помня вечно... истинската Петрова... и любимия ми сукубус... - казах тихо. Прегърнах ги и двете, с по една ръка, докато те продължаваха да ширят по тялото ми. - Мария, какво стана, след като тръгнах? - попитах след мъничко. Гласът ми беше задъхан от всичките тези целувки. | |
|
| |
Maria
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 7:01 pm | |
| Прокарвах езикът си по кожата му ,хапех го и го засмуквах,Алекс правеше същото и той щеше да полудее,съвсем не на шега.Засмях се на въпросът му. - Какво да стане,беше ме възбудил,почнах да си играя сама,докато не чух ,че някой идва,оказа се охраната на летището,беше готин и закусих с него,но той само ми раздразни апетита.-казах и впих по-силно устните си ,в чувствителните му места,карайки го да извика,от удоволствие. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 7:07 pm | |
| - Възбудил си моята най-добра приятелка, а после си я оставил? Погледнах го палаво и плъзнах език по долната си устна - Определено трябва да бъдеш наказан! Размахах пръст през лицето му и бързо захапах врата му. Това изобщо не беше наказание, защото да пиеш от вампир си беше чиста наслада. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 7:10 pm | |
| - Ммм... - измърках от наслада. Защо ли наказанията им бяха толкова приятни?!? - Ааа, да, и съжалявам за оставянето. - казах на Мария и й намигнах. - Жалкия човечец, оживя ли? - попитах най-накрая. Бях като дрогиран от удоволствието, което Алекс и Мария, ми доставяха, затова се нуждаех, от нещо, което да ме крепи в съзнание. | |
|
| |
Maria
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 7:35 pm | |
| - Ти,как мислиш ,Деймън ?-казах шеговито. - Ти си единственият ми любовник ,който е оцелял,от мъжки пол -намигнах на Алекс. Видях я да пие от кръвта му,аз нямах нужда като вампир,но я намирах за приятна.Когато тя се отдръпна,го близнах и аз.Той ме погледна . - Вкусен си -казах и погледнах към Алекс ,която беше с още изцапани устни ,облизах ги и после я целунах.Върнах устните си отново върху тялото на Деймън,въпреки,че сексът винаги ми носеше наслада ,този с Деймън ,беше по-специален.И аз искрено му се наслаждавах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Чет Май 12, 2011 7:08 am | |
| - Късметлия, щом Мария не те е убила... Прошепнах в ухото му - ...значи си заслужаваш. Целунах го страстно в устните, а Мария продължаваше да се занимава с тялото на момчето. С всяка негова целувка в стаята сякаш ставаше все по-горещо. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Пет Май 20, 2011 8:31 pm | |
| - Ммм ти не знаеше ли? - попитах насмешливо. Целунах Алекс и после се обърнах към Мария. - Наистина си мисля, че съм най-големия късметлия на света. - казах и захапах леко Мария по врата. Кръвта й беше сладка. Неописуемо вкусна. Пуснах врата й и се насочих към Алекс. Започнах да я целувам, като в същото време тя пиеше част от кръвта на Мария, която още беше останала в устата ми. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Пон Май 23, 2011 9:05 pm | |
| - Ммм, вкусно Засмях се и отново го целунах. Мария отиде за малко до кухнята и аз останах с Деймън в леглото. - Знаеш ли... Целунах леко устните му - ...много... Спуснах целувките надолу - ...си сладък... Устните ми леко докоснаха члена му. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 25, 2011 8:31 am | |
| Прегърнах я и за миг усетих, удължаващите се зъби, да потръпват в очакване. Впих ги в нея и усетих един безкраен калейдоскоп от енергия. Беше божествено. За миг спрях да пия от нея и започнах да я целувам по устните. Езикът ми тържествуващо нахлу в устата й и започна страстен танц, с нейния. Усетих, как тя започва да изцежда енергията ми. Не беше неприятно. Напротив. Беше удоволствие. След малко отново се върнах на врата й. Захапах го още веднъж и усетих сладката й кръв. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 25, 2011 8:36 am | |
| Усетих зъбите му и леко извих тялото си във вид на дъга. Всяка негова целувка ми доставяше удоволствие и нищо друго. Исках да си поиграя с него. Отидох до другата стая и взех едни белезници, завързах ръцете му за леглото и го погледнах палаво. - Знаеш ли в момента каква фантазия ми се върти в главата? Приближих се с грациозна походка до него и прошепнах в ухото му - Как ти звучи палава мажоретка, или непослушна ученичка? Засмях се звучни и започнах да обхождам тялото му с целувки - Е, какво избираш? | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 25, 2011 8:47 am | |
| - Ммм и двете звучат примамливо. Но мисля да избера мажоретката. Вече си имах... ученичка. - казах и се замислих за Бри, момичето което бях срещнал преди няколко месеца в кабинета на Аларик. - И да ти кажа, имаш страшни идеи. - уведомих я и поклатих леко белезниците, които ме задържаха към леглото й. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 25, 2011 8:54 am | |
| - Страхотен избор Засмях се и отидох до другата си стая. Тъй като бях замръзнала на 17, имах костюм на мажоретка. Взех го и го облякох. Отидох при Дей и се усмихнах палаво. За секунда бях се приближила до него и го целунах страстно в устните. Спуснах целувките си към врата му, а след това го ухапах. Сладката му кръв с разля в устата ми. Оставайки малки кървави петънца. Отключих едната му ръка и я плъзнах през гръдта си, отивайки надолу към тясното потниче...а накрая го оставих да си проправи път през късата поличка. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 25, 2011 8:58 am | |
| - Ммм... - измърках от наслада. - Много ти отива. Защо не станеш мажоретка? Всички ще идват на мачовете, само заради теб. - казах и я погледнах многозначително. В този момент, ръката ми стигна края на поличката й. Еее какви ги правеха тези поли в днешно време. Къде ти беше удоволствието да търсиш жената сред тях. А сега всички си се виждаше перфектно и с нея и без нея. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 25, 2011 9:02 am | |
| - За теб мога да правя частни представления Намигнах му и отключих и другата му ръка. - Ето сега можеш да правиш каквото си поискаш с тази палава мажоретка Засмях се и се погледнах. Целунах го отново, като плъзнах езика си по устните му...вкусвайки отново от кръвта му. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 25, 2011 9:12 am | |
| - Супер, ще си имам частна мажоретка. - казах ухилено. - Можете ли да започнете от сега с частното си представление? - попитах и я целунах. Усетих вкуса на кръвта ми, останал по устните й. Наведох се към шията й и я ухапах. После доближих устните й към моите и смесих кръвта ни. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 25, 2011 9:15 am | |
| Притиснах тялото си до неговото, отърках се в мъжествеността му. Отново го целунах, спуснах целувките надолу...надолу. - Ммм това ще е едно интересно представление Ръцете му бяха напълно свободни, и се надявах да направи нещо по въпроса. Със зъби махнах боксерките от него. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова | |
| |
|
| |
| Къщата на Александра Петрова | |
|