| Къщата на Александра Петрова | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Къщата на Александра Петрова Пон Май 09, 2011 7:26 pm | |
| Така изглежда къщата отвън Това е моята спалня Холът Кухнята Басейнът Стаята за гости Това е банята | |
|
| |
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Пон Май 09, 2011 7:28 pm | |
| Задърпах го и след малко се озовахме пред къщата ми. Влязохме вътре и го притиснах към вратата, започнах да обарвам тялото му и да целувам всеки сантиметър от врата му. Зъбите ми се удължиха и леко го одрасках, а няколкото капки кръв облизах внимателно. Отново се върнах на устните му. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
Брой мнения : 612 Join date : 16.04.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Пон Май 09, 2011 7:34 pm | |
| Зъбите й още повече ме възбудиха и започнах да я целувам, още по-ожесточено. Бутнах я леко назад и тя падна на земята. Възседнах я и разкопчах сутиена й. - Сигурна ли си? Слабите се отказват. - казах й многозначително и това я накара да започне още по-ожесточено да ме целува и дразни. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Пон Май 09, 2011 7:37 pm | |
| - Слабите се отказват? Това означава, че ще се откажеш ли? Попитах аз и му намигнах. Харесваше ми да поема контрол над мен и действията ми. Придърпах го към мен и отново го целунах. Откопчах дънките му и вмъкнах ръката си отдолу... - Да продължавам ли, или се изплашихте, скъпи ми Деймън? | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Пон Май 09, 2011 7:42 pm | |
| - Аз, изплашен!?! Никога! Явно не ме познаваш никак. - казах и продължих да я целувам по цялото тяло. Събух дънките й и тя остана пред мен, само по прашки. Засмях се. - Поне ти носиш бельо. - казах и започнах да свалям целувките си все по-надолу и по-надолу... накрая стигнах до края на прашките. Хванах ги леко със зъби и започнах да ги свалям все по-надолу. Накрая тя остана и без тях. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Пон Май 09, 2011 7:46 pm | |
| Просто не можах да издържа и впих зъби във врата му. Сладката му кръв се разля в устата ми и със светкавична скорост го допрях до една от стените. Събух дънките му и той остана само по боксерки. С едната ръка леко започнах да свалям и боксерките, докато с другата не спирах да опипвам тялото му. Надигнах се леко нагоре за поредната доза целувки. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Вто Май 10, 2011 5:04 pm | |
| Тя се надигна искаща, целувки и ласки. Аз, разбира се, веднага се отдръпнах. Обичах да я дразня. Отново започнах да я галя и целувам. Тя се въртеше из ръцете ми, и впиваше нокти в чаршафите. Знаех, че удоволствието се повишава още повече, когато някой пие от теб. Затова я захапах за врата. Бясно и грубо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 6:31 am | |
| - Искаш да ме дразниш ли? Погледнах го и отново впих устни в неговите. Толкова меки и изпепеляващи. За секунди бяхме в стаята ми. Повалих го на леглото и спуснах ръката си надолу, като стигнах до най-възбудената точка от тялото му. - Ммм Отдели се лек стон от мен и опипах жадно тялото му | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 7:25 am | |
| Вълна на удоволствие заля и мен. Не беше както с Мария, но беше по-хубаво от секса с Елена... След мъничко съвсем загубих способността си да мисля. - И да... обичам да те дразня. - прошепнах, с дрезгавия си глас. Отново започнах да я обсипвам с целувки. Навсякъде. По цялото тяло. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 7:28 am | |
| - Е, аз пък обичам да хапя Зъбите ми се удължиха и леко захапах врата му, след това се спуснах по надолу, оставяща малки следи от зъбите си. С малко целувки отново се върнах на устните му - Господин Салваторе, защо толкова си падате по двойничките ми? | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 7:31 am | |
| - Ммм явно не ме познаваш... просто Катрин ми извъртя един шибан номер. После Стеф, откри Елена... намери си друга и аз я взех при мен... но ми е скучно само с един обикновен човек. Обичам я, ама ми е скучно... - казах докато тя продължаваше да пие от мен. - Хей, стига вече, мой ред е. - уведомих я с насмешка в гласа. Тя махна зъбите си от шията ми и аз намерих нейната. - Ами ти? Каква е твоята история. Цялата? - казах малко преди да впия зъби в нея. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 7:43 am | |
| - Разбира се, че ще ти е скучно. Тя е човек, което я прави скучна, а ти си вампир...не можеш да обичаш. Засмях се и той каза, че е негов ред и попита каква е историята ми, малко преди да впие зъби в мен. - Моята история е дълга, но по принцип търся моите двойнички и ги превръщам във вампири. Клаус превърна мен, защото знаеше, че ще има други шансове с наследничките ми...е аз искам да му отнема всеки шанс. Направих миловидна физиономия и се усмихнах - Разкажи ми нещо за теб Деймън | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 8:06 am | |
| - Какво ли мога да ти кажа? - зачудих се на глас. - И не си права. Ние вампирите наистина можем да се влюбваме. Когато искаме... и когато има в кой... - казах след малко. Продължих да пия от нея. Удоволствието постоянно се засилваше, с това че кръвта й беше много силна... и вкусна. - Ммм толкова си вкусна. - казах й след мъничко. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 8:53 am | |
| - Ти също, скъпи Усмихнах се и го погледнах - Кажи ми нещо интересно за теб, нещо с което после ще мога да те дразня. Целунах го нежно по устните и от мен се отдели тих стон на наслада. Опипвах жадно тялото му. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 11:11 am | |
| - Не ми се говори за това, сега. Какво ще кажеш да изживеем този миг. Сега. Пълноценно. - казах. Дори не изчаках тя да ми отговори. Освободих и двамата от всякакви пречки, свързани с дрехи и подобни парцали... Бързо и категорично. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 11:14 am | |
| - Хайде вземи контрол над мен Казах аз и се притиснах възможно най-близо до Деймън Целунах го и прокарах ръката си през косата му Наистина исках да изживея този миг, по възможно най-приятния начин | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 11:27 am | |
| - Няма да пропусна. - казах с усмивка и й намигнах игриво. Продължих отново и отново да я целувам. Продължавах отново и отново да й доставям удоволствие. След мъничко станах и й казах: - Може ли една вана? Двамата? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 11:29 am | |
| - Мммм вана... Прехапах устни и го целунах - Разбира се Придърпах го към мен за поредната доза целувки и го завлякох в банята, като не спирах да целувам всяка част от тялото му, което сякаш ме примамваше да искам още и още. Напълнихме ваната и за секунда бях донесла две чаши и бутилка вино. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 11:32 am | |
| - Ммм тъкмо от каквото имам нужда. - прошепнах и се заиграх с ухото й. Захапах го леко, и тя отново затрепера от удоволствие. Влязох във ваната и й направих жест, да дойде при мен. Тя, разбира се веднага дойде. Седна вътре, и продължихме заниманието си от преди малко. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 11:34 am | |
| - Дали Деймън Салваторе е груб или е нежен? Запитах аз, но сякаш питах себе си. Свих рамене и продължих да го целувам. Налях малко вино и му подадох чашата, като плъзнах крака си до най-възбудената точна от тялото му и се заиграх с нея. Намигнах му палаво и продължих да си играя. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 11:43 am | |
| - Само ти можеш да кажеш. - засмях се. - Или и ти не можеш? - попитах след мъничко. Започнах отново да я целувам. Врата й. Краката. Шията... навсякъде. Докато накрая не стигнах до мястото, което я подлудяваше. Всеки път. Започнах да я целувам, там, а тя продължи да се извива от удоволствие. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 3:23 pm | |
| - Мисля, че би ми харесал повече, ако е груб Прехапах устни и отново започнах да го целувам. Въпреки, че само се целувахме и двамата се извивахме от удоволствие. Когато Деймън започна да ме целува по онова мое място стон на наслада се отдели от мен. - Ммм, толкова си сладък | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 3:39 pm | |
| - Знам.- отвърнах й самодоволно. И отново се заех да й доставям удоволствие. След мъничко се надигнах и я повлякох със себе си. Излязохме от ваната, голи и мокри. Стигнахме отново до спалнята. Приближих я до леглото и я бутнах. Легнах върху нея. - Нядявам, се че ще ми простиш за чаршафите. - казах и й намигнах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 4:33 pm | |
| - Жестоко ще си платиш за чаршафите Придърпах го към мен и обвих с крака кръста му - Освен сладък си и дразнещ, и хубав и още много неща. Целунах го за пореден път и го преобърнах. - Хм, какво да правя с теб? Плъзнах пръст по гърдите му | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова Сря Май 11, 2011 4:48 pm | |
| Захапах леко пръста й. Ухапах го и започнах да пия кръв от него. След малко го пуснах и той оздравя пред очите ни. Искрената й изненада ме разсмя и аз започнах да се смея. След мъничко и тя също се разсмя. - Ами не знам, какво ще ме правиш. Ти си реши. - казах й и намигнах игриво. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Александра Петрова | |
| |
|
| |
| Къщата на Александра Петрова | |
|