Poll | | Искате ли нов скин? | Да | | 100% | [ 7 ] | Не | | 0% | [ 0 ] | Все ми е едно! | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Чет Окт 24, 2024 12:10 am |
| Администраторите:
Деймън Салваторе (леееко заспалия създател)
Елена Гилбърт (досадната помощничка на създателя)
|
|
| Площадът | |
|
+4Kaya Lourence Emma Kathleen Lynch Alexandra Petrova Damon Salvator 8 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Damon Salvator Admin
Брой мнения : 612 Join date : 16.04.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Re: Площадът Вто Юни 07, 2011 3:43 pm | |
| Ухилих й се триумфално. - Ами ти? Сподели нещо от твоите... действия. - предложих с невинен глас. - И аз много бих искал да се видя пак така... отново. Както преди. - допълних с глас, пълен с носталгия към миналото. - Заради тая Елена, забравих какво е да бъда себе си. Да бъда чудовище. Да бъда Деймън Салватор. Усещах как изгаря за мен, но не позволявах на главата ми да мисли за това. Толкова много исках отново да бъдем заедно. Както през нощта. Само двамата. Но все пак... бяхме насред центъра на шибания град. Усетих как желанието ми по вампирката пред мен се усилва все повече и повече. Исках я. | |
| | | Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Площадът Вто Юни 07, 2011 4:15 pm | |
| - Ами аз...превърнах някакво момиче във вампир преди около месец. И много обичам да си играя с жертвите си, а пък преди два века бедите в Париж, бяха заради мен. Усмихнах се дяволито и като разбрах, че никой не ни гледа. Ръката ми се спусна към дънките на Деймън. - Тази Елена е ужасно скучна, ако не ти беше позната досега да съм я убила...няколко пъти. Намигнах му и отново впих устни в неговите. Исках го на момента, исках да е само мой.
| |
| | | Damon Salvator Admin
Брой мнения : 612 Join date : 16.04.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Re: Площадът Вто Юни 07, 2011 4:29 pm | |
| - Ммм права си... но точно сега не ми се ходи на лов. Сигурен съм, че и на теб. - казах докато я целувах за сигурно стотен път. - Прави ми се... нещо друго. Какво ще кажеш да минем през нас. Там може да има няколко банки. - казах замислено. - И после можем... да повторим снощните ни действия. Какво ще кажеш? - попитах и продължих да я целувам. | |
| | | Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Площадът Вто Юни 07, 2011 4:38 pm | |
| - Този път ще съм палава мед.сестра! Засмях се и го целунах - Дано у Вас има много, много...много кръв, защото ще ти е нужна, след като те изтощя до краен предел. Ръката ми се озова върху гърдите му и леко набра черната тениска нагоре. Хванах го за ръката и се насочихме към къщата на Деймън. | |
| | | Мат Уесли The perfect
Брой мнения : 141 Join date : 06.06.2011 Age : 34 Местожителство : Ада
| Заглавие: Re: Площадът Нед Юни 12, 2011 8:25 am | |
| Когато пристигнах на площада, нея още я нямаше, или закъсняваше или ме беше вързала тенекия. Седнах на една пейка и загледах облаците, тихо. Започнах да си мисля, че тя никога няма да дойде, и точно така и стана. Стоях там като пълния глупак, за нея сигурно бях просто поредния излъган. На площада нямаше никого беше тихо и спокойно. Но от някъде се появи едно странно момче, което привлече вниманието ми и аз реших да остана. | |
| | | Xavier Deveraux King of stage
Брой мнения : 40 Join date : 11.06.2011
| Заглавие: Re: Площадът Нед Юни 12, 2011 8:36 am | |
| Екзавиър беше обещал да посрещне Ясмин на спирката на градския площад. Тя щеше да пристигне на обяд с автобуса от Ню Йорк, който обичайно закъсняваше, също като самата Ясмин. Вампирът реши, че е по-добре да седне, защото вероятно чакането му щеше да се окаже дълго, а и свободни пейки наоколо имаше достатъчно. Той седна, кръстосвайки крака, това беше една от обичайните му пози, и извади от чантата, която носеше преплещена през рамо, една доста стара, но не много дебела книга с пожълтели и изпокъсани страници. Беше едно от оригиналните издания на Бодлер на френски, което беше настолна книга за Екзавиър. Беше набелязал няколко стиха, които държеше да прочете на Ясмин, защото тя, също като него, приемаше поезията при сърце. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Площадът | |
| |
| | | | Площадът | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |