| Площадът | |
|
+4Kaya Lourence Emma Kathleen Lynch Alexandra Petrova Damon Salvator 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Damon Salvator Admin
Брой мнения : 612 Join date : 16.04.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Площадът Пон Апр 18, 2011 11:47 am | |
| | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 09, 2011 6:30 pm | |
| Тръгнах към къщата на Елена. Тъкмо стигнах до площада, когато надуших миризмата на вампир. Беше Алекс. Оригиналната Петрова. Истинската. Обърнах се назад и зачаках, да се приближи. Имах готовност, да я нападна по всяко време. Дарбата ми също беше налице. - Не си ли малко смела да идваш след мен? - попитах след мъничко. Огледах се. Улицата беше пуста. | |
|
| |
Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 09, 2011 6:32 pm | |
| - Всъщност ми стана интересен. А аз не пропускам интересните неща. Усмихнах се и го погледнах - Мисля, че можем да се разбираме. Не съм дошла да те убивам или нещо такова. ,,Въпреки, че е забавно да си играем'' - Помислих си аз и се засмях леко на мислите си. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 09, 2011 6:41 pm | |
| Стигнах до нея с вампирската си скорост и я хванах за врата, но не както преди. Не грубо. Сега беше леко. Внимателно. - Надявам се да не е по такава причина. Защото... ще ми се наложи да те убия... - последното казах, шептейки срещу ухото й. - Мисля, че Елена, ще й се наложи да ме почака... | |
|
| |
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 09, 2011 6:45 pm | |
| Веднага смених позициите и сега аз държах него, като го притиснах до една пейка - Ще е жалко да ме убиеш...всъщност ще е жалко, ако изобщо някой от нас умре. Намигнах му и го отпуснах леко хватката си, за да може да ме преобърне, както и очаквах, Деймън веднага взе контрол. - Мда, ще почака | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 09, 2011 6:58 pm | |
| Отново я преобърнах. - Искаш ли да идем някъде? Където кажеш! Хотел? Къща? - попитах с една мръснишка усмивка на лицето ми. - Какво ще кажеш? Имам време! А ти?- казах и започнах да целувам врата й. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 09, 2011 7:02 pm | |
| - Трябва да си проверя графика Усмихнах се и му намигнах, като плъзнах пръст по тениската му - Тази тениска ме дразни, ужасно много. Погледнах го и надигнах леко глава, като устните ни бяха на милиметри разстояние - Какво ще стане, ако те искам тук и сега? | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 09, 2011 7:12 pm | |
| - Ами ще помисля... - казах и я целунах по устните. Езиците ни се сплетоха в танц, като всеки се бореше за надмощие. - И тук... ме... урежда... - уведомих я задъхано. - Наистина... и твоята блузка пречи... при това много... - съобщих и се опитах да я махна от нея. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 09, 2011 7:18 pm | |
| Когато ме целуна, цялата изтръпнах. - Явно имаш слабост към жените, които приличат на мен...нормално е! Махнах черната му тениска и отдолу видях голото му тяло. Перфектно оформено, леко прехапах устна. Спуснах поглед по тялото му. Отново впих устни в неговите, като леко плъзнах езика си по долната му устна. - Явно много си приличаме... | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 09, 2011 7:22 pm | |
| - Мдам... - измърках в ухото й. Най-накрая успях да вдигна блузката й. Махнах я. Тя остана под мен, само по сутиен. Започнах да целувам целия й врат. Корема й. Всяка частица от нея, която можех да достигна. Тя стенеше и се извиваше под мен. | |
|
| |
Emma Kathleen Lynch Dreamer
Брой мнения : 51 Join date : 18.04.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 23, 2011 5:30 pm | |
| Тази сутрин определено страшно много ми се спеше, но реших, че излизайки навън, ще се разсъня малко или много. Оправих се бързо и се насочих към площада на града. Той беше широк и множеството гласове се заглушаваха и не те караха да слушаш нечии чужд разговор. Вървях бавно и безцелно. След известно време видях наблизо един магазин и се загледах в една много хубава рокля. Бързо го отминах, но съзнанието ми още си беше пред магазина. Мислейки си, не забелязвах къде вървя и изведнъж се блъснах в някого. - О, наистина съжалявам. Не гледах къде вървя. Много съжалявам - впуснах се да се извинявам на момичето, което бях блъснала и изчаках отговора й. | |
|
| |
Kaya Lourence Sweet Bitch
Брой мнения : 212 Join date : 19.05.2011 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Площадът Сря Май 25, 2011 5:15 am | |
| Тази сутрин бях станала много рано и изобщо не ми се спеше. Реших да изляза и да поразгледам новия град в който отседнах. Когато се усетих вече бях дошла на площада. Имаше толкова сочна плът навсякъде. След малко някакво момиче се блъсна в мен. Абе тия хора гледат ли си в краката...Добре че бях в добро настроение. Тя започна да ми се извинява.. -Не , спокойно няма нищо.-усмихнах се. Усетих че тя е вещица и продължих пътя си. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
Брой мнения : 457 Join date : 16.04.2011
| Заглавие: Re: Площадът Пет Май 27, 2011 9:28 am | |
| -Ами аз съм супер..не мога да повярвам,че си тук.-Усмихнах се и и лепнах една целувка.Все още вървяхме и след минута-две стигнахме. -ХАресва ли ти ?-Попитах и след това и се усмихнах. | |
|
| |
Сали Good or Bad ?
Брой мнения : 117 Join date : 24.05.2011 Age : 112 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 30, 2011 11:45 am | |
| -Да. Отговорих и се вгледах в големия часовник. -Може ли да си вземем сладолед? Попитах аз. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 30, 2011 11:51 am | |
| -Окей.-Смигнах и и се засмях.Отидохме при ,момчето с сладоледите и му казах да даде един сладолет с шест топки. Платих му и подадох сладоледа на малката сладурана. -ЗАповядай. | |
|
| |
Сали Good or Bad ?
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 30, 2011 11:52 am | |
| -Много е голям ! Възкликнах аз и си близнах от глазурата. -Искаш ли ? Попитах кака като `и тикнах сладоледа под носа. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 30, 2011 12:01 pm | |
| -Не не искам-Казах и след това се върнахме на пейката и аз започнах да си тананикам ето тази песен.ЗАпочнах да гледам в земята без да мигам мислейки си за нашите.Беше ми ужасно мъчно за тях.Не можех да ям в този момент. | |
|
| |
Сали Good or Bad ?
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 30, 2011 1:50 pm | |
| -Како , како .. Побутнах я леко и тя се стресна. -Заспа ли ? Попитах аз объркано. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 30, 2011 1:54 pm | |
| -Не Сали не съм заспала..прости имам много проблеми на гавата които няма да разбереш.-КАзах и се усмихнах след това я попитах: -Искаш ли да се връщаме..искам да си взема душ.-Усмихнах се и отново погледнах земята. -А и сигурнио си уморена от пътуването. | |
|
| |
Сали Good or Bad ?
| Заглавие: Re: Площадът Пон Май 30, 2011 1:56 pm | |
| -Ами, да .. Каза аз и с кака станахме от пейката.Тя пак ме хвана за ръчичка и се прибрахме. -А,къде е леля Джена ? Попитах аз. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Площадът Вто Юни 07, 2011 2:51 pm | |
| Прегърнах го и се вгледах в Деймън - Дей, разделил си с Елена? Попитах много учудено, дори самата аз не знаех, че чета мисли. Сигурно следствие на нова дарба. От кея се запътихме към площада - Кажи ми, вярно ли е това, което чух от мислите ти? И защо си го направил? Хванах го за ръката и го придърпах към мен - Хайде, знаеш, че можеш да ми кажеш! | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Площадът Вто Юни 07, 2011 2:57 pm | |
| Засмях се. Разбира се, че мога да й кажа. Все пак се разделих с Елена, заради нея! - Ами... да. Днес, докато ти спеше, ми хрумна идея. Вече не мога да бъда с нея. - спрях да говоря задъхан от емоциите, които усещах. Така и така съм почнал... по-добре да свърша. - Защото Алекс... защото те... обичам. Искам да съм с теб. Не с нея. Не с Катрин. А с теб. - признах най-накрая и зачаках, какво ще каже тя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Площадът Вто Юни 07, 2011 3:03 pm | |
| - Скъсал си с скучната Елена заради мен? Казах учудено - Но ние се познаваме едва от няколко дена, а и... Не знаех как да му го кажа - ...аз съм правила ужасни неща. Сигурен ли си, че искаш да си с жена като мен? Аз също го обичах, беше като любов от пръв поглед. Хванах якето му и го целунах страстно. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Площадът Вто Юни 07, 2011 3:09 pm | |
| След като тя ме пусна от дългата ни целувка, най-накрая успях да прошепна едно: - Да, сигурен съм. Доближих отново устните си към нейните и отново ги сплетох. Когато целувката свърши, и двамата се дръпнахме един от друг, задъхани и я погледнах. - Обичам те. Наистина. И не си мисли, че само ти си вършила ужасни неща... Помниш ли затриването на цяло село в Англия през 1892? - след като тя кимна, аз продължих. - И кой си мислиш, е отговорен? - попитах дяволито. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Площадът Вто Юни 07, 2011 3:15 pm | |
| - Ти си го направил? Значи ти ставам фенка! Засмях се и го прегърнах - Всъщност много бих искала да видя един лош...лош...Деймън. Аз не бих те съдила какъв си! Защото си точно като мен. Отново го целунах и седнахме на една пейка. Кръстосах крака и онова желание да имам Деймън да на мига отново се появи. Но този път нямаше да му се поддам толкова бързо. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Площадът | |
| |
|
| |
| Площадът | |
|