Poll | | Искате ли нов скин? | Да | | 100% | [ 7 ] | Не | | 0% | [ 0 ] | Все ми е едно! | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Чет Окт 24, 2024 12:10 am |
| Администраторите:
Деймън Салваторе (леееко заспалия създател)
Елена Гилбърт (досадната помощничка на създателя)
|
|
| Гората | |
|
+5Kierra Worsnop Angelique West Alessandra Stone Бри Танър Damon Salvator 9 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Xavier Deveraux King of stage
Брой мнения : 40 Join date : 11.06.2011
| Заглавие: Re: Гората Съб Юни 11, 2011 5:09 pm | |
| - Аз лично от теб не искам нищо. Но е факт, че е така. Нищо не е безплатно. Трябва да заслужиш. - той се изправи рязко, изтупа пръстта и боровите иглички, които бяха полепнали по дънките и блузата му и след като вече беше чист и представителен добави: - И какво те накара да си мислиш, че изобщо искам да те познавам....Катрин. - попита Екзавиер и направи няколко големи крачки към пътеката. - За твое сведение, нямам никакво такова желание. - изрече вампира и си тръгна. | |
| | | Katherine Pierce Selfish Bitch
Брой мнения : 242 Join date : 01.05.2011 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Гората Съб Юни 11, 2011 5:16 pm | |
| Погледнах го и казах: - И какво къде удоволствието,ако си го заслужа? Повдигнах вежда и допълних: - По - лесно е да се вземе насила! Подсмихнах се. Той ме попита какво ме е накарало да си мисля,че иска да ме познава.Погледнах го,като леко наклоних главата си на една страна и казах: - Искам да запомниш най - ужасния си кошмар! Засмях се злобно и изчезнах в мрака. | |
| | | Каролайн Форбс Dark
Брой мнения : 80 Join date : 06.06.2011
| Заглавие: Re: Гората Вто Юни 14, 2011 11:46 am | |
| Не знаех къде отивам или кога ще стигна. С всяка минута дъждът ставаше все по-силен и по-силен, а това ми харесваше изключително много. Накрая стигнах до някаква гора. Там беше тъмно, мрачно, тихо и зловещо. Усмихнах се доволно. Много обичах тези места. Бях се измокрила до кости но все пак, сега вече беше късно да се върна в къщи дори и да исках. Клекнах и докоснах земята, която беше съвсем мокра. Седнах под едно дърво и загледах силния дъжд. | |
| | | Katherine Pierce Selfish Bitch
Брой мнения : 242 Join date : 01.05.2011 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Гората Вто Юни 14, 2011 12:48 pm | |
| Не ми се стоеше вкъщи,защото беше доста притискващо да гледаш как едри капки дъжд,падат от небето и бавно се стичат по прозорците.Бързо излязох навън,като мигновено стигнах до гората.Накапаха ме само една,две капки,защото малко забавих мигновеното тичане. В гората си беше доста тъмно, мрачно, тихо и зловещо,но аз обожавах такива места.Докато се разхождах забелязах едно русо момиче,което седеше под едно дърво.Застанах до дървото и казах: - Здравей. Усмихнах се с половин усмивка. | |
| | | Каролайн Форбс Dark
Брой мнения : 80 Join date : 06.06.2011
| Заглавие: Re: Гората Вто Юни 14, 2011 2:41 pm | |
| Изведнъж се приближи някакво момиче. - Чакай, чакай. Ти сега Елена ли си, Алекс ли си или... Има и друга двойничка? - попитах объркано. Всички си приличаха толкова много. Не очаквах че в такъв малък град, като Мистик Фолс, има толкова много двойници. Огледах небето. Май дъждът нямаше да спре скоро. - Поне времето е хубаво - казах след няколко минути мълчание. Бях се измокрила страшно много и май беше най добре да се преоблека. - Аз ще си ходя. - казах и тръгнах към къщата. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Гората | |
| |
| | | | Гората | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |