| Паркът | |
|
+5Пемфредо Цицуърт Мат Уесли Селения Картър Клаус Damon Salvator 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Angelique West Killer
Брой мнения : 76 Join date : 25.04.2011
| Заглавие: Re: Паркът Вто Юни 14, 2011 12:56 pm | |
| - Ами.. Не зная истинското си.. но това което ми е дадено е Дарк. - усмихнах се мило на момчето. - А вие какво сте? Демон? - попитах любопитно. Вече разпознавах демоните,както и ангелите. Беше ми много по-лесно от колкото преди. - Между другото.. когато се усмихнете имате прекрасни трапчинки. - бях все така усмихната,за пръв път от много време не се усмихвах на сила. Кръстосах крака и загледах по-задълбочено момчето,ако някой минеше можеше да рече че търся нещо определено в него. | |
|
| |
Лео Стивънс
Брой мнения : 7 Join date : 12.06.2011
| Заглавие: Re: Паркът Вто Юни 14, 2011 1:50 pm | |
| ЗАсмях се и я погледнах с усмивка на лице. -А когато вие се усмихвате ставате още по-сладка. ЗАсмях се още веднъж и след това погледнах към небето беше толкова синьо. Беше уникано,прекрасно,красиво божествено. | |
|
| |
Angelique West Killer
| Заглавие: Re: Паркът Вто Юни 14, 2011 2:09 pm | |
| Подсмихнах се и казах : - Ами вие? Нямате ли си половинка? Такова красиво момче.. - за мен вече се знаеше че съм свободна. Едва ли някога пак щях да се оженя,вече не намирах смисъл. - Аз лично.. не вярвам че някоя връзка може да продължи вечно.. единственото което ще продължи вечно са може би животите ни. - засмях се и скръстих ръце. Бях голям оптимист,нали? | |
|
| |
Лео Стивънс
| Заглавие: Re: Паркът Чет Юни 16, 2011 12:04 pm | |
| -Любовта е за глупаците...аз си нямам половинка вече почти век. Засмях се и я погледнах наистина беше много хубава,но неучаквах да излезе нещо между нас,но кой знае.? Забих своя поглед отново в нейните прекрасни очи и се усмихнах. | |
|
| |
Angelique West Killer
| Заглавие: Re: Паркът Чет Юни 16, 2011 12:23 pm | |
| - Любовта е рядко явление.. случва се само един път. През другото време просто се опитваш да настроиш умът си да мисли че си влюбен. - погледнах го и се усмихнах. - Защо не се имал половинка? Такова красиво момче като теб.. срамота. - казах усмихнато облягайки се на пейката. Корема ме сви,но това беше нормално,все пак преди няколко часа имаше кол там. Погледнах го в очакване на отговор. | |
|
| |
Лео Стивънс
| Заглавие: Re: Паркът Чет Юни 16, 2011 12:49 pm | |
| -Ами не знам може би защото не съм си търсил...толкова дълго време ях в депресия,че не ми остана време.-Усмихнах се.. Не знаех какво да и кажа,не,че не исках а наистина не знаех какво да кажа сега. Погледнах към слънцето. -Не е ли красиво...поне според мен е така.Жалко,че съм демон. | |
|
| |
Angelique West Killer
| Заглавие: Re: Паркът Чет Юни 16, 2011 1:31 pm | |
| Погледнах слънцето,а после него : - Изглежда красиво.. но не усещам топлината му.. - усмихнах се леко,а след това загледах ръката му. Имаше доста белези. Седнах до него и хванах ръката му,разглеждайки белезите : - От какво са.. - попитах,а след това се загледах в прекрасно сините му очи. До сега честно казано не бях срещала демон,но не предполагах че са толкова красиви. | |
|
| |
Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Паркът Съб Юни 18, 2011 11:37 am | |
| Реших да изляза навън. Не бях виждала Сали, но знаех че е добре. Седнах на някаква пейка и се загледах в нищото. Станах и мислех да си прибирам. Когато се блъснах в някакво момче и то ми счупи токчето. - Хей, тези обувки струват пари Казах аз и го изгледах отгоре до долу | |
|
| |
Jacob Black Boy toy
Брой мнения : 44 Join date : 12.05.2011
| Заглавие: Re: Паркът Съб Юни 18, 2011 11:41 am | |
| Деня ми беше ужасен,затова реших,че малко разходка из парка ще ми се отрази добре.Излязох от нас. Разхождах се в парка,когато най - небрежно се бутнах в някого.Погледнах към момичето,което бях бутнал преди малко. -Извинявай,наистина не те видях. - опитах да `и се извиня. Очевидно деня ставаше все по - лош.
| |
|
| |
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Паркът Съб Юни 18, 2011 11:43 am | |
| - Поне да се беше представил Казах аз и се тупнах на пейката. Започнах да гледам обувката си, чудейки се сега как ще се прибера вкъщи. Погледнах го и се усмихнах - Не е кой знае какъв проблем Момчето беше младо може би на 18 години, нямаше да го плаша. | |
|
| |
Jacob Black Boy toy
| Заглавие: Re: Паркът Съб Юни 18, 2011 11:48 am | |
| Седнах до нея разтревожено. -Ъъъ,аз съм Джейкъб. - представих `и се набързо. Тя гледаше обувката си и каза,че не е чак толоква голям проблем,но аз не знаех дали да се радвам или не. -Наистина много се извинявам,ако има някакъв начин да направя нещо за теб..ще го направя. - казах решено и се усмихнах съвсем леко и зачаках тя да каже нещо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Паркът Съб Юни 18, 2011 11:54 am | |
| - Алекс Отвърнах аз и се усмихнах. Може би момчето беше приятно. - Ами разходи се с мен Предложих аз - Между другото можеш и да ме занесеш на конче до нас Пошегувах се с него | |
|
| |
Jacob Black Boy toy
| Заглавие: Re: Паркът Съб Юни 18, 2011 11:59 am | |
| Засмях се,очевидно имаше чувство за хумор,което за сега беше добре. Тя се изправи и двамата започнахме да ходим.Виждах,че тя ходи с много големи усилия,затова реших,че ще е по - добре да седнем. -Ако искаш да седнем и да си говорим,пък накрая може наистина да се наложи да те закарам на конче до вас. - засмях се на думите си. Пъхнах ръце в джобовете си и се огледах. -От тук ли си,Алекс? - попитах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Паркът Съб Юни 18, 2011 12:08 pm | |
| - Дам оттук съм Момчето беше привлекателно или аз си въобразявах. - Това ще е забавно с кончето Усмихнах се и го погледнах - Ами аз съм от Гърция много малка страна в Европа. Уточних му набързо - Ти? | |
|
| |
Jacob Black Boy toy
| Заглавие: Re: Паркът Съб Юни 18, 2011 12:17 pm | |
| Гърця? Май бях ходил в Гърция,но преди много време. -Любимата ми митология е гръцката. - засмях се аз,но това,което казах си беше истината. -Ами аз съм от САЩ,много обичам да пътувам и всеки месец съм на различно място,но нещо в Мистик Фолс ме накара да остана тук за повече време,нещо много странно и хубаво,надявам се да остана за повече време,но само времето ще покаже. - усмихнах се и се загледах в далечината. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Паркът Съб Юни 18, 2011 5:41 pm | |
| - Радвам се, че ти харесва Усмихнах се, като се сетих че повечето митове бяха измислине от мои приятели. Засмях се леко в този ред на мисли и го погледнах - Е, имаш ли си вече приятели в града? Попитах го аз.. - Всъщност ти на колко години си? | |
|
| |
Jacob Black Boy toy
| Заглавие: Re: Паркът Пон Юни 20, 2011 7:02 am | |
| -Да,вече започвам да се сприятелявам,в началото ми беше малко трудно,но много се местя и вече свикнах и знам как да се справям в такива ситуации. - отговорих на въпроса `и,след което погледнах към нея. - Аз съм на 19 години,а ти на колко си? - попитах я. Изглеждаше ми като на 18,но все пак външния вид винаги лъже,затова за по - сигурно реших да я попитам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Паркът Пон Юни 20, 2011 4:27 pm | |
| - Аз съм на 2000, скъпи, аз съм вампир. Казах бавно и отчетливо - А ти си върколак. Усмихнах се и сложих ръка на рамото му. - Иначе съм на 18 Засмях се и кръстосах крака - Определено ще ме носиш до вкъщи | |
|
| |
Jacob Black Boy toy
| Заглавие: Re: Паркът Пон Юни 20, 2011 5:28 pm | |
| -Да,разбрах че си вампир,но реших да не задълбочавам темата. - казах `и. Не исках да си помислям,че може да мрази върколаците и сега да се сбием. Огледах се наоколо,но след време погледа ми отново се върна на момичето.; -Ти имаш ли нещо против приятелството между вампир и върколак? - попитах я аз. Прокарах ръка по косата си,след което я прибрах в джоба си. -Както и преди малко ти казах,нямам нищо против да те занеса до вас. - казах `и със сериозно изражение. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Паркът | |
| |
|
| |
| Паркът | |
|