| Имението Салваторе | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Damon Salvator Admin
Брой мнения : 612 Join date : 16.04.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Имението Салваторе Нед Апр 17, 2011 6:56 pm | |
| | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Нед Апр 24, 2011 7:56 pm | |
| Както всеки ден обикалях из имението, без да мога да си намеря място от вълнение. Елена щеше да идва тук. Трябваше както винаги да се подготвя. Засмях се при мисълта. Трябваше да скрия всички трупове и да се нахраня. Слязох в мазето. Веднага се запътих към фризера, в които държах кръвта. От там взех една банка и разкъсах леко пакета, в единия ъгъл. Бавно започнах да смуча от кръвта. Вкусът на животворната течност се разля в устата ми и аз усетих, как зъбите ми постепенно се издължават. След минути бях пресушил цялата банка. Усетих приближаването на човешко същество, до къщата. Явно Елена вече пристигаше. Затичах се с вампирска скорост и стигнах преди нея, до вратата на къщата. Отворих я и се облегнах на рамката. - Здравей! - казах тихо. - Как е моято любима? - попитах, като се приближих до нея, за обичайната целувка.
| |
|
| |
Elena Gilbert Passion
Брой мнения : 457 Join date : 16.04.2011
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Нед Апр 24, 2011 8:00 pm | |
| -Добре но не няма да те целуна още.-Казахх и изтрих кръвта от устата му. -Като нов си.-Казах и го целунах като влязох в къщата и му се усмихнах след това. -Какво ти се прави мили?-Попитах и седнах на дивана одтегчена. Вече ми беше писнало всеки ден едно и също идвам при Деймън целуваме се и това е.ИСкам разнообразие. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Нед Апр 24, 2011 8:04 pm | |
| - Ммм моето сладко момиче... искаш ли да идем в Париж. По случай... не знам, просто така. - казах и й се усмихнах сладко. Правеше ми се друго, което включваше Елена, легло, сметана и ягоди... можеше да се включат и белезници..., но реших да си замълча... - Еее? Какво ще кажеш? | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Нед Апр 24, 2011 8:09 pm | |
| -Добре но ще огладнееш по пътя май ще трябва да се запасим.-КАзах и се засмях. -И все пак Френският ми е малко зле понеже не внимавах в часовоте.-Засмях се и го целунах нежно. След това отидох до фризера и взех две банки кръв. -От тях или от мен? | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Нед Апр 24, 2011 8:11 pm | |
| - Нали знаеш, че винаги искам от теб... - попитах насмешливо и отново засмуках от една банка. - Еее хайде. Имам си собствен самолет. Там има и легло... - казах и й намигнах игриво. - Само да звънна да го приготвят и да дойде пилота... и тръгваме. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Нед Апр 24, 2011 8:15 pm | |
| -Май ще трябва да ми внушиш,имам страх от височини.-Казах и се засмях. КАзах и изпратих един Смс на Джереми.Който галсеше:"Джер няма да се прибирам няколкок дни ще бъда в Париж с Деймън спокойно няма да стане нищо".Пуснах СМС-то и се усмиханх на ?Деймън. -Трябва ми багаж. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Пон Апр 25, 2011 10:08 am | |
| - Мила, не ти трябва нищо. - казах и я целунах по главата. - Все пак... не случайно имам това... - уведомих я и размахах платинената ми карта. - Ще си купиш всичко необходимо от там. А и едно пазаруване ще ти се отрази страхотно. - намигнах й....
| |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Пон Апр 25, 2011 11:11 am | |
| -Добе но спри ако прекаля.-Усмихнах му се миличко и отметнах глава за да ми се вижда врата. -Сега или после?-Попитах и отново се усмихнах. -Е ще тръгваме ли?-Попитах го. -И относно самолета и леглото ще видим.-Намигнах му. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Пон Апр 25, 2011 11:14 am | |
| - Ооо ти можеш да гледаш колкото си искаш... аз си знам, какво ще стане. - усмихнах се лукаво. - И спокойно... няма защо да се притесняваш, дали ще прекалиш. - Картата е пълна до дупка... просто ще я напълня пак, после. - казах и й намигнах. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Пон Апр 25, 2011 11:19 am | |
| -Ама че си самоуверен май днес ще останеш на сухо.-КАзах и се засмях и тръгнах да излизам когато бях пред него отметнах коса и тя погали неговото лице. -ТРъгваме ли Дейм?-Попитах и се засях като останах до вратата. -И мисля,че е по-добре да преминеш на зайчета. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Пон Апр 25, 2011 12:14 pm | |
| - Аз да ти приличам на тревопасно?!?! - попитах игриво и й лепнах една бърза целувка по бузата. Набързо взех телефона от масата и набрах номера на пилота ми. "Здравей, Джейк... да, моля те приготви самолета... да точно този. За колко време ще успееш?" - след задоволителния отговор от половин час, затворих телефона и се обърнах към Елена. - Приготвяй се мадам, след малко тръгваме... | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Пон Апр 25, 2011 12:17 pm | |
| -Ами май съм готова господине.-КАзах и повдигнах веждата си. -ТА кога тръгваме как ти е френския?-Попитах и го целунах нежничко по бузката. Попитах и ачаках неговия отговор. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Пет Апр 29, 2011 9:38 pm | |
| - Какво ще кажеш за сега? Веднага? А за френския... ce que je peux dire ...- прошепнах й пламенно на френски. - Ами ти? Владееш ли го? Оо и да не забравя, да те питам. Искаш ли после да отскочим до вилата ти, на брега на езерото? - попитах. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Пет Апр 29, 2011 9:48 pm | |
| -ООО много сладко го произнасяш.-Казах и го целунах по бузката. -А колкото до френският ми не питай.-Казах и се засмях. -Половин час май мина,оо да за вилата ами добре но ще трябва да те поканя нали се сещаш? | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Вто Май 03, 2011 5:05 pm | |
| Засмях се. - Да спокойно. Знам. - още веднъж я целунах. - Мило, искаш ли вече да ходим към пистата? Сигурно ще стигнем съвсем за малко време, но ще го прекараме в... леглото там. Искаш ли? - попитах и зачаках отговора й. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Вто Май 03, 2011 5:10 pm | |
| Въздъхнах и се засмях.След това казах: -ЩЕ видиме.-ЗАсмях се и се оплезих.-Тръгваме ли?-ПОпитах и направих мили очички.След това отново се засмях. -НАли знаеш,че те обичам.В моемнта ти си всичко за мен. | |
|
| |
Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Имението Салваторе Вто Май 03, 2011 5:14 pm | |
| -Да мило. И аз те обичам. Не, не те обичам. Аз те обожавам... ти си моя свят. - казах всичко това и я целунах страстно по устните. - Да, по-добре да тръгваме. - станах и се отправих към вратата. Чух, как тя също стана и ме последва. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението Салваторе | |
| |
|
| |
| Имението Салваторе | |
|