| Имението Пиърс и Алесандра Стоун | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Katherine Pierce Selfish Bitch
Брой мнения : 242 Join date : 01.05.2011 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 9:27 pm | |
|
Последната промяна е направена от Katherine Pierce на Съб Юни 11, 2011 6:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 10:45 pm | |
| - Единствена и неповторима...почти Усмихнах се и след малко бяхме пред имението на Катрин. Влязох вътре и затропах с токчетата си по пода. - Не е зле, никак даже. Сложихме Елена на един стол и я вързахме, за по-забавно. - Какво можем да правим със самоубийцата? | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
Брой мнения : 457 Join date : 16.04.2011
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 10:49 pm | |
| Последното което си спомних беше удара в дървото,Ауууч болеше доста при това.Започнах бавно да отварям очи когато ги видях бяхме в някакво имение изпълнен с светлини.Ако бх поне малко по-силна щях да се справя с тях. -Майната ви и на двете дано да изгниете в ада.-ИЗвиках им в лицата,. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 10:55 pm | |
| Погледнах към оригиналната Петрова и казах: - Нека да се свести и ще измислим! Усмихнах се дяволито. - Ти си Александра нали така? Усмихнах се самодоволно. След малко Елена се свести погледнах към Алекс и казах: - Ето,че и нашата спяща красавица се събуди! Усмихнах й се арогантно. - Миличка ние вече сме в ада! Засмях се злобно. | |
|
| |
Alexandra Petrova Original Bitch
Брой мнения : 170 Join date : 06.05.2011 Местожителство : In Dean Winchester's bedroom ^
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 10:58 pm | |
| - Е, чували сте за мен... колко приятно. Казах аз и се засмях нагло - В Ада? Не е толкова зле, даже е приятно. Тук е много по-зле. Намигнах на Катрин и продължих - Вместо с действия, можем да те нараним с думи. Приближих се към Елена - Разкажи ми за този Деймън, какво ти е сторил? | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:02 pm | |
| -НЕ няма да говоря.-Казах и и се изсмях в лицето. -И добре сега какво ще правиме тук няма да ви кажа нищо. Засмях се все още ми беше гадно да се смея зареди раната от която все още течеше кръв. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:08 pm | |
| Седнах на дивана,като си материализирах една бутилка с уиски.Отворих я и отпих една голяма глътка и после казах: - Лесно мога да те накарам. Намигнах й и после погледнах към Алекс. - Като познавам Деймън,бих предположила,че ти е изневерил.. подсмихнах се. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:13 pm | |
| Бях ненадмината лъжкиня -Не не е това няма как да и въздействаш,пила съм върбинка.-Още една лъжа. -Когато се освободя ще те убия с голи ръце.-Изсмях се още веднъж но злобно обгърнах ръце около корема си дори и въжетата да бяха стегнат пак имах място. -Умри,няма да ти помогна.Ами ако умра какво ли ще направиш тогава?Няма да имаш играчка коятпо да жертваш. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:24 pm | |
| Погледнах я и казах: - Хмм..както гледам май няма да можеш да се измъкнеш! Засмях се злобно и подадох бутилката на Алекс. - Всъщност ти умираш. Погледнах към дупката в корема й.Захапах китката си и бързо я сложих в устата на Елена.Първоначално тя се опитваше да се измъкне,но не успя.Взех бутилката от ръцете на Алекс и казах: - После ще ми благодариш! Намигнах й. Застанах пред нея погледнах я в очите,зениците ми се отвориха и казах: - Пила ли си върбинка? | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:29 pm | |
| Поклатх глава в исках да кажа "Да"Но не ставаше тя ми въздействаше.Мамка му!вече знаех какво щеше да стане. -Какво искаш от мен по дявоите остави ме да си живея живота и ти си живей твоя.-Изрепчих и се в лицето и после отново я погледнах злобно. ПОглендха към онази другата която не спираше да ме дразни. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:33 pm | |
| На лицето ми се появи самодоволна усмивка и казах: - Така си и знаех. Усмихнах се злобно. - Аз или ти? Подсмихнах се. - Аз избрах да пожертвам теб! | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:39 pm | |
| -Знаеш,че Деймън няма да го позволи нали,особено Бони може да те убие с един замах дори и другата кучка.-Подсмихнах се. -Ти май незнаеше за тези въжета.-Замсях се с зла нотка в гласа и ги скъсах те бяха изгнии от кой знае колко време вече бяха там. ЗАтичах се към врата като видях нещо дървено и го взех. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:45 pm | |
| Погледнах я самодоволно и казах: - Малката ти вещица не може да ми направи нищо. Намигнах й. - Напротив,знам,но така нямаше да е забавно! Опих една голяма глътка и я погледнах как бяга.Изведнъж застанах пред нея и казах: - На къде? Повдигнах въпросително вежда и бързо избутах дървеното нещо в ръката й. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:48 pm | |
| -Май незнаеш,че моята малка вещица вече има силата на 100 вещици плюс силата на един вещер.Смятай ако можеш а сега се махни от пътя ми.-КАзах и минах покрай нея. Усмихнах и се отоворих вратата. -Чао чао изгнийте заедно кучки вие сте еднакви. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:51 pm | |
| Погледнах я и казах: - Познавам вещици и вещери по - силни от твояна вещица повярвай ми! намигнах й. Хванах я бързо и я метнах в стената и казах: - Никъде няма да ходиш ако аз не ти кажа! Казах злобно и я повлякох към хола. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Пет Май 06, 2011 11:56 pm | |
| Простенах при удара с стената. -Тъпа курва.-Казах и и забих един юмрук с всичка сила. -Хах хайде извикай ги де но имаш ли лнния камък?И другите неща.Махни се от пътя ми .-Ударих я още веднъж. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Съб Май 07, 2011 12:00 am | |
| Дори и да ме биеше,аз не усещам нищо.Вдигнах я за вратът и казах: - Имам всичко,което ми трябва. Намигнах й. - Нали осъзнаваш,че толкова лесно мога да ти счупя вратът? Казах като я метнах на дивана. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Съб Май 07, 2011 12:04 am | |
| -Тогаава го направи ами ако направя това?-Казах и взех едно остро нещо и започнах бавно да порязвам кожата си но стисках устни зареди болката. -Знам,че няма да се сдържиш.Хайде направи го и ме пресоши. -Направиго или кръвта ми отива подяволите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Съб Май 07, 2011 12:13 am | |
| Тя взе един остър предмет и започна да порязва кожата си.Погледнах я и казах: - Защо си тръгнала към самоубийствена мисия? Повдигнах вежда.От мирисът на кръв очите ми почервеняха и ми се показаха зъбите за мен и после казах: - Мила,няма да стане докато кръвта ми е в организма ти,можеш да се режеш колкото си искаш! Намигнах й. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Съб Май 07, 2011 12:18 am | |
| -Защото вече няма защо да живея Катрин.-Погледнах я сериозно. -Деймън ми изневери.-Казах и погледнах след тва седнах на дивана. -Но теб какво ли те интересува нали? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Съб Май 07, 2011 12:22 am | |
| Застанах бързо до дивана и казах: - Е не е свършил светът. Взех бутилката и отпих. - Все ще си намериш някой свестен. Подсмихнах се. - Но е вярно..не ме интересува. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Съб Май 07, 2011 12:26 am | |
| -Поне ме превърни за да не убие Клаус,знаеш ли какво всеки ден да се събудиш с мисълта,че някой те следи,че някой ще счупи прозореца ти и,че щете отвлече?Не незнаеш защот не си го ипитвала.Единствения начин е или да умра или да ме превърнеш,Деймън няма да знае само аз и ти.Ще ти дам всикчо Катрин чуй ме всичко дори кръвта си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Съб Май 07, 2011 12:33 am | |
| Погледнах я каменно и казах: - А аз трябваше да бягам 535 века. Отпих от бутилката една огромна глътка. - Не става Елена.. Въздъхнах. - Нека цитирам Деймън ''Аз нямах избор,но ти имаш!Да живееш до старост и да имаш деца''. Засмях се и казах. - Или пък беше Стефан. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Съб Май 07, 2011 12:38 am | |
| -Забранявам ти да говориш за тях Катрин сериозна съм трябвам ти такаче аз поставям условията.Освен ако не искаш да пострадам,да кажем да ме блъсне нещо и да ида в болница лекарите немогат да направят нещо всички страдат но ти най-вече.Какво ще кажеш за това а КАт.КАжи какво ще кажеш,предизвиквам те да ме убиеш или да ме преевърнеш избирай едно или аз ще пострадам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун Съб Май 07, 2011 12:43 am | |
| Погледнах я предизвикателно и казах: - Не смееш. Подсмихнах се и продължих: - Дори и да отидеш в болница ще си още по лесна. Намигнах й. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението Пиърс и Алесандра Стоун | |
| |
|
| |
| Имението Пиърс и Алесандра Стоун | |
|