Poll | | Искате ли нов скин? | Да | | 100% | [ 7 ] | Не | | 0% | [ 0 ] | Все ми е едно! | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 |
|
Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Чет Окт 24, 2024 12:10 am |
| Администраторите:
Деймън Салваторе (леееко заспалия създател)
Елена Гилбърт (досадната помощничка на създателя)
|
|
| Цитат от песен, която описва настроението ви? | |
|
+5Kaya Lourence Джесика Алварадо Селения Картър Elena Gilbert Katherine Pierce 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
Katherine Pierce Selfish Bitch
Брой мнения : 242 Join date : 01.05.2011 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Цитат от песен, която описва настроението ви? Нед Май 01, 2011 10:04 pm | |
| | |
| | | Elena Gilbert Passion
Брой мнения : 457 Join date : 16.04.2011
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Сря Май 04, 2011 11:59 am | |
| За тебе мисля само, аз не искам да те губя. За тебе правя всичко,аз дори да се погубя. Обикнах те от първата секунда още знай! Обикнах те и така ще бъде докрай! Ти си моето момиче, аз съм твоето момче. Когато сме заедно се чустваме добре. Звездите бих ти дал и слънцето, луната даже... Сърцето мое иска пред теб да се докаже, защото за тебе винаги аз мислил съм и много искал съм аз това да не съм. Красотата ти ме заслепява като блян. Без теб отново сам и във мислите залян. ОБИЧАМ ТЕ не стига да се изразя пред теб. За теб, за което гледа те , обича век. Държа те за ръка и знай,че няма да те пусна. Да те обичам аз ли?Няма да пропусна. Ти си всичко за мен . ОБИЧАМ ТЕ! От като се появи ти стана моя свят Дори не гледаше дали съм беден или богат. Не те интересуваше,че пея, че ме знаят. А искаше в начало с мен и с мен да бъде края. Приятелите ми "Дори не слушах"- те ми казват "Не си била за мене"- еми нека си приказват. Сърцето ми-голямо е , но цялото заето е ! Ти си вътре в него. Само ти-ОБИЧАМ ТЕ ! Мисълта за теб ме кара пак да се смея ... Ти си моята фея. Аз за тебе живея. Целувката ти-нежна , твоите очи - прекрасни! Усмивката ти- сладка, гушканията ти-страстни. И в хубави, и в лоши мигове сме двамата, нашите светове се преплитат ,ти ще си дамата Дори и някога да ме боли от това, няма да спра да те обичам. С теб е вечна любовта | |
| | | Селения Картър
Брой мнения : 151 Join date : 05.05.2011
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Пет Май 06, 2011 8:53 am | |
|
За кой ли път аз признавам пред теб, че не мога да бъда сам. Безброй години. Години наред аз не мога да спра своя бяг. Защо повярвах на думи, в които не вярва и малко дете. Защо избягах, защо повярвах.
Дали дъждът навън или студът във мен е това, което спира моя бяг. Оставам тук. Не знам дали страхът, че връщам се отново тук като странник без подслон, загубил своя дом. Не спира сега.
| |
| | | Джесика Алварадо
Брой мнения : 118 Join date : 24.04.2011 Age : 30
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Пет Май 06, 2011 5:35 pm | |
| Can you feel me when I think about you? With every breath I take.. Every minute,no matter what I do, my world is an empty plase. Like I've been wonderin the desert for a thousand days.. Don't know if it's a mirage,but I always see your face.. I'm missing you so much,can't help it, I'm in love..A day without you is like a year without rain!.. I need you by my side,don't know how I'll survive.. The star are burning,I hear your voice in my mind.. It's like the ground is crumbling underneath my feat.. | |
| | | Селения Картър
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Пет Май 06, 2011 5:37 pm | |
| I'll be there for you When the rain starts to pour I'll be there for you Like I've been there before I'll be there for you 'Cuz you're there for me too... You're still in bed at ten And work began at eight You've burned your breakfast So far... things are goin' great
| |
| | | Kaya Lourence Sweet Bitch
Брой мнения : 212 Join date : 19.05.2011 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Нед Май 22, 2011 11:12 am | |
| Ти се правиш на важна с фон дьо тен си яко блажна 20 тона буци грим без тях видим ли те няма да заспим. | |
| | | Kierra Worsnop Reckless
Брой мнения : 38 Join date : 27.05.2011
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Пет Май 27, 2011 10:35 pm | |
| We will never sleep 'cause sleep is for the weak! And we will never rest 'till we're all fucking dead!
| |
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Съб Май 28, 2011 4:34 pm | |
| 21st Century Girl I do what I like 21st Century Girl I’m taking you for a ride 21st Century Girl Yeah, I'm gonna live it up Just live it up | |
| | | Damon Salvator Admin
Брой мнения : 612 Join date : 16.04.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Сря Юни 01, 2011 11:13 am | |
| Искам изгрева да прегърна! Слънце изгря след тази нощ тъмна! Силно желая с вятъра да полетя! Моята песен с него се носи във вечността-без излишни въпроси, Питат ме"Кой си?"-Но музиката няма лице. | |
| | | Elena Gilbert Passion
Брой мнения : 457 Join date : 16.04.2011
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Съб Юни 11, 2011 4:03 pm | |
| What ever happened to me Ever happened to me Ever happened to me Why did I pull the trigger Pull the trigger pull the trigger BOOM And end a nigga end a niggas life so soon When mi pull the trigger pull the trigger pull it pon you Somebody tell me what I'm gonna what I'm gonna do
Rihanna-Man Down | |
| | | Kierra Worsnop Reckless
Брой мнения : 38 Join date : 27.05.2011
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Съб Юни 11, 2011 11:57 pm | |
| Cross my heart, I hope you die Left by the road side Karma's a bitch, right?
Asking Alexandria - Alerion | |
| | | Мат Уесли The perfect
Брой мнения : 141 Join date : 06.06.2011 Age : 34 Местожителство : Ада
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Нед Юни 12, 2011 5:20 am | |
| I’m so lonely, broken angel I’m so lonely, listen to my heart One n’ only, broken angel Come n’ save me, before I fall apart | |
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Нед Юни 12, 2011 9:46 am | |
| I'd catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah) Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah) I'd jump in front of a train for ya (yeah, yeah, yeah) You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain, Yes, I would die for ya baby But you won't do the same | |
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Пон Юни 13, 2011 4:57 am | |
| Ahem, Hi, I'm Tune, the man on the moon I live on the beach, get the sand out ya shoes | |
| | | Сали Good or Bad ?
Брой мнения : 117 Join date : 24.05.2011 Age : 112 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Пон Юни 13, 2011 6:28 am | |
| I’m so lonely, broken angel I’m so lonely, listen to my heart One n’ only, broken angel Come n’ save me, before I fall apart
| |
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Пон Юни 13, 2011 8:32 pm | |
| Ти си нищо повече от поредната зима, грозна и изгнила отвътре и в сърцето си... Аз съм Дориян, а ти портрета ми. А до вчера ми липсваше..... Но днес изхвърлих всичко , което ми пишеше. За мен си просто материал за мойте тракове, до вчера беше просто материал за мойто "Fuck you, бе" Предопредих те, казах ти, че не прощавам, че съм предаван, предаван съм и не забравям! Че ще те превърна в статуя от пясък, ако се опиташ да засенчиш част от моя блясък. | |
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Чет Юни 16, 2011 5:23 am | |
| Today I don’t feel like doing anything I just wanna lay in my bed Don’t feel like picking up my phone So leave a message at the tone 'Cause today I swear I'm not doing anything ЕМОТИКОНА Цъкк | |
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Съб Юни 18, 2011 1:47 pm | |
| Oh written in the stars A million miles away A message to the main Ooooh Seasons come and go But I will never change And I’m on my way | |
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Пет Юли 01, 2011 5:52 pm | |
| Знаеш ли в една обява го видях, пишеше, че жена предлага грях, ти звънни щом отричаш любовта, номера мой е, аз ще ти вдигна. Чуваш ли унижена до крайност, само ти да се върнеш го правя и като лека жена се предлагам, твърде безсрамно знам. | |
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Пон Юли 11, 2011 2:47 pm | |
| Искам изгрева да прегърна, слънце изгря след тази нощ тъмна, силно желая със вятъра да полетя. Моята песен с него се носи, във вечността без излишни въпроси, питаш ме кой си, но музиката няма лице... (music) :bounce: | |
| | | Селения Картър
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Вто Юли 12, 2011 5:20 pm | |
| Got the fire, got desire Won't fight it any longer Can you see it? Can you feel it? And it's coming out stronger I'm lost into loving you
Mi amor-amor-amore Take my heart, take my hand Amor-amor-amore Our love will never end Fly away with me my angel From heaven sent Amor-amor-amore Take my heart, mi amore
When you kiss me, when you hold me When you calling me baby Then you twist me Babe you turn me And it's making me crazy
Take my heart, take my hand Our love will never end Fly away with me my angel From heaven sent Amor-amor-amore Take my heart Take my heart Our love will never end Fly away with me my angel From heaven sent Amor-amor-amore Take my heart, mi amore | |
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Сря Юли 13, 2011 8:21 am | |
| Не искам да е така, не искам да съм там където съм отгоре, ти отдолу вечно сам искам да се изправиш, да се усмихнеш да си с мен ден след ден да съм до теб а ти до мен не искам да е така, повярвай ми не ща стани бе човеко моля те недей така усмихни се пак отново, кажи ми някоя простотия да се посмеем двама с теб. | |
| | | Джесика Алварадо
Брой мнения : 118 Join date : 24.04.2011 Age : 30
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? Вто Юли 19, 2011 8:07 am | |
| Can you feel me when I think about you? With every breath I take.. Every minute,no matter what I do, my world is an empty plase. Like I've been wonderin the desert for a thousand days.. Don't know if it's a mirage,but I always see your face.. I'm missing you so much,can't help it, I'm in love..A day without you is like a year without rain!.. I need you by my side,don't know how I'll survive.. The star are burning,I hear your voice in my mind.. It's like the ground is crumbling underneath my feat.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Цитат от песен, която описва настроението ви? | |
| |
| | | | Цитат от песен, която описва настроението ви? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |