Poll | | Искате ли нов скин? | Да | | 100% | [ 7 ] | Не | | 0% | [ 0 ] | Все ми е едно! | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 |
|
Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Чет Окт 24, 2024 12:10 am |
| Администраторите:
Деймън Салваторе (леееко заспалия създател)
Елена Гилбърт (досадната помощничка на създателя)
|
|
| Кандидатирай се за КМЕТ! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Damon Salvator Admin
Брой мнения : 612 Join date : 16.04.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Кандидатирай се за КМЕТ! Пет Юли 15, 2011 8:03 am | |
| Така, имам идея, да си имаме кмет/кметица, който да управлява града. Не искам мястото да се заеме от мен или от Елена, и затова реших да направим нещо като кастинг. В тази тема всеки може да се кандидатира, като не забравя да напише защо иска да стане кмет и какво ще направи първо. Ако в крайна сметка никой не се кандидатира, то тогава ще пуснем анкета, кой да стане, аз или Елена, за да е напълно честно. Но все пак можем да включим и Алекс, в анкетата ;) Ако все пак има желаещи, процедурата ще е същата - анкета. Ако пък се запише само един, то тогава той автоматично става победител! Кметът ще бъде включен в модераторския екип на сайта и ако желае ще може да помага... но ако не иска просто може да си седи така и нищо да не прави за сайта. Но за сметка на това пък трябва горе-долу редовно да пише постове в кметството. Това е важна част от града и затова изискваме постове над 3-4 реда. От там той ще решава съдбата на града и ще командва парада.
Имате срок до 30.07, след това на 31 ще пуснем анкетата!
Последната промяна е направена от Damon Salvator на Вто Авг 09, 2011 2:45 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Джесика Алварадо
Брой мнения : 118 Join date : 24.04.2011 Age : 30
| Заглавие: Re: Кандидатирай се за КМЕТ! Пет Юли 15, 2011 8:16 am | |
| Аз искам да се пробвам ^^ Първо искам да се кандидатирам защото обичам властта а и съм жена и според мен жените управляват по-добре от мъжете. (нищо лично към господата във форума) А и знам,че да си кмет не е да имаш пресконференции, игра на футбол, пури сутрин в 6 часа, журналистки, манекенки за рождения ден,а все пак човек,който ще върши работа така че мога да кажа,че наистина ще върша работа.Ако ме изберат първото нещо,което ще направя е да се настаня в кабинета си (смее се),а после ще се заема с важните дела.Смятам да бъде пусната анкета,на кого какво му харесва и какво не,защото все пак и обществото (потребителите) трябва да имат глас,а не кмета да си прави това,което поиска за негова изгода. (: | |
| | | Lilit Drama Queene
Брой мнения : 9 Join date : 14.06.2011 Age : 98 Местожителство : Somewhere in Time
| Заглавие: Re: Кандидатирай се за КМЕТ! Съб Юли 16, 2011 3:12 pm | |
| Искам аз да се пробвам. Все пак както каза Джесика, ние жените знаем как да управляваме. искам да заема постта защото обичам да командвам, да създавам правила, които да се спазват от всички, освен мен де ; ). Друго, друго, Лилит е общителна и идеална за тази работа. Все пак какво по добре от сукубус за кмет! Първото нещо, което ще направя е едно голямо събиране в кметството за да могат гражданите да се опознаят по-добре. После ще следват редица събития, които ще са от полза на форумниците | |
| | | Damon Salvator Admin
| Заглавие: Re: Кандидатирай се за КМЕТ! Пон Юли 25, 2011 5:56 am | |
| Хайде, до сега имаме две желаещи! Записвайте се, има още много време! Както знаете, няма никакво ограничение за мненията и може да се запише абсолютно всеки!!!
| |
| Заглавие: Re: Кандидатирай се за КМЕТ! Чет Юли 28, 2011 7:45 pm | |
| Хайде остават само 2 дни до КРАЯ на срока! Който още не се е включил, може да се включи!!! Все още имате шанс! | |
| | | Брейди Евънс Amazing guy
Брой мнения : 17 Join date : 02.05.2011
| Заглавие: Re: Кандидатирай се за КМЕТ! Чет Юли 28, 2011 8:08 pm | |
| Бройте ме за желаещ..
Обичам този форум... не съм влизала отдавна, но кметски пост, звучи апетитно.. Няма да карам обичайните клишета. Просто ще се постарая да помагам на града с каквото мога.. (: | |
| | | Персефона Дифлор Disobedient
Брой мнения : 60 Join date : 31.05.2011
| Заглавие: Re: Кандидатирай се за КМЕТ! Пет Юли 29, 2011 1:47 pm | |
| Аз също съм желаеща за поста.
Според мен ще е много забавно да се правя на кралица и да командвам всички около мен. Не давам обещаниея, защото не знам дали ще мога да ги изпълня. Очакавй най-неочакваното от мен, ако ме изберете. | |
| Заглавие: Re: Кандидатирай се за КМЕТ! Нед Юли 31, 2011 10:45 am | |
| добре! Имаме четирима участници! Темата се заключва! След малко пускам анкетата!!! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кандидатирай се за КМЕТ! | |
| |
| | | | Кандидатирай се за КМЕТ! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |