Poll | | Искате ли нов скин? | Да | | 100% | [ 7 ] | Не | | 0% | [ 0 ] | Все ми е едно! | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Чет Окт 24, 2024 12:10 am |
| Администраторите:
Деймън Салваторе (леееко заспалия създател)
Елена Гилбърт (досадната помощничка на създателя)
|
|
| Плажната ивица | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Kaya Lourence Sweet Bitch
Брой мнения : 212 Join date : 19.05.2011 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Плажната ивица Пет Юни 03, 2011 6:39 am | |
| Плажната ивицаБеше ми адски скучно днес. За да се поразсея тръгнах към морето. Разхождах се боса по плажната ивица и гледах как вълните се блъскаха на брега. След известно време ходейки се отегчих и седнах на пясъка. Гледах безкрайното море и се чудех какъв ли е светът под водата. След около половин час усетих присъствие но не от човек. Останах на мястото си без да помръдна. Но любопитството ме караше да полудявам. Обърнах глава и видях някакъв мъж. Беше секси...не отделих поглед от него докато той не се приближи. -Здравей..-казах аз и се усмихнах. | |
| | | Дейв Хендсъм The Lover
Брой мнения : 139 Join date : 24.05.2011
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Юни 03, 2011 6:03 pm | |
| Поредният скучен ден ,реших да се разходя,обичах плажа ,особено точно тук ,където беше относително спокойно.Обичах плисъкът на вълните и силата в която се разбиваха в скалите,вече вълнуващо.Мирисът на море ,също беше сред любимите ми неща.Взирах се в хоризонта ,когато усетих чуждо присъствие,вампир ,безсъмнено ,приближих се ,тя също ме усети и се обърна.Усмихнах ѝ се - Здравей -казах,отвръщайки на поздрава ѝ и се загледах в нея с преценяващ поглед. | |
| | | Kaya Lourence Sweet Bitch
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед Юни 05, 2011 5:00 pm | |
| -А ти си? Попитах малко нахално и се засмях. Мъжът беше висок строен и отнякъде ми беше познат. -Познаваме ли се?-попитах като го погледнах.
| |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед Юни 05, 2011 6:26 pm | |
| - Името ми е Дейв,а дали се познаваме не мисля,щях да запомня такова хубаво момиче-усмихнах се леко.Проследих погледът ѝ ,който ме оглеждаше,а с също го направих,момичето беше високо ,с дълга руса коса и светло сини очи.Косите ѝ се развяваха от вятъра ,а на фона на слънцето приличаше на ангел,тя леко ми се усмихваше. - Ще ми кажеш ли твоето име или трябва да отгатна ?-казах и седнах до нея. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед Юни 05, 2011 6:46 pm | |
| -Ами със сигурност няма да можеш да отгатнеш..-засмях се. -Аз съм Спенсър. Приятно ми е.-усмихнах се и подадох ръката си. Дейв изглеждаше наистина добре. Но единственото в което се заглеждах бяха дълбоките му черни очи. И след секунди взиране взех че го казах на глас. -Имаш красиви очи.-каква глупачка съм..сигурно ще ме помисли за някоя луда. Но все пак изразявах мнение. Какви ги мисля ... ще говоря за друго. -Ъм от кога си вампир?-попитах за да сменя темата.
| |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед Юни 05, 2011 7:08 pm | |
| - Откъде си сигурна,може това да ми е дарбата ?-засмях се ,но се радвах,че ми каза името си ,да може би нямаше наиситна да отгатна.Каза че имам красиви очи и се притесни,че го е казала на глас. - Ти също и не само очите,приличаш на ангел,на тази светлина.-Ох и за се разприказвах много,но пък беше самата истина. - От кога съм вампир,сигурно усещаш,че съм още млад ,а ти си древна,мога да те усетя,със всяка частица на тялото си.Малко по малко от век и половина съм-усмихнах ѝ се.Надявах се да не се възползва от силата си нечестно. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Вто Юни 07, 2011 6:43 pm | |
| Оо комплимент.. -Благодаря.-усмихнах се. Все още само на век и половина!? Ах ако ме ядоса наистина ще стане много страшно. -Амии разкажи ми нещо интересно за себеси...-погледнах в дълбоките му очи и сякаш се изгубих някъде там. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Сря Юни 08, 2011 9:06 pm | |
| - Какво точно искаш да научиш,не обичам да говоря пред непознати-Това си беше недвусмислена покана.Знаех ,че рискувам много ,но аз си бях такъв хазартен тип.Тя беше близо ,аз само още малко скъсих разкаянието и я целунах.Целувката ми бе завладяваща,страстна и нежна ,за да и покажа колко хубаво,може да ѝ е,ако се поддаде на импулса. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет Юни 09, 2011 2:53 pm | |
| -Ами искам да знам колкото да те опозная..-казах и се усмихнах. След малко той се приближи до мен и ме целуна. Целувката му беше страстна, нежна и настойчива. Но беше кратка. -Ъм познаваме се от 1 час.-засмях се леко. Настъпи кратка пауза и казах.-Но на кого му пука.-засмях се прехапах устни и го целунах бързо. Близостта му ме възбуждаше още повече. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Съб Юни 11, 2011 9:05 pm | |
| Усмихна ѝ се,с онази моя усмивка ,която жените смятаха за неустоима. - Да на кой му пука,на мен поне,не -казах и отново я целунах.Дръпнах я в прегръдките си и започнах да си играя,с косата ѝ. - Е сладуранке ,какво следва от тук нататък ,какво още искаш да ме питаш ?-Усмихнах се ,надявах се ,да е приключила с въпросите и да си прекараме времето по-приятно от това,да се питаме разни неща и да разкриваме други,които не искахме.Усещах силата ѝ,тя пълзеше ,като ток по кожата ми ,не трябваше да я дразня,за това не бях твърде настоятелен.Трябваше и тя да го желае. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Нед Юни 12, 2011 8:43 am | |
| Усмивките на Дейв ме пленяваха. Бяха толкова топли и чаровни. Определено никоя жена неможе да му откаже. Започна да си играе с косата ми. -Какво още да те питам ли?! Чакай да помисля..-засмях се и казах.- О боже кого заблуждавам та аз не си падам по приказките. Това е просто тема на разговор. Аз съм по действията не по разговорите.-усмихнах се перверзно и го целунах. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет Юни 16, 2011 10:32 pm | |
| - Това ми харесва-казах ,като засмуках устните и по-страстно. - Аз също предпочитам действията -казах много значително,след което пак и се усмихнах.Погалих нежната и коса ,а пръстите ми ,се насочиха към презрамките ,леко ги повдигнах,но само за да я целуна по-рамото.Не исках да бързам.Отделих устните си от рамото ѝ,само а да ги върна върху нейните.Устата и беше сладък мед и аз я похищавах със страст и нежност,едновременно. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Юни 17, 2011 9:07 am | |
| Той ме целуна по рамото....Беше много нежен. След малко отделих устните си от неговите и прокарах пръсти по ръцете му. Откопчах първите две копчета на ризата му и го целунах. -Да продължавам ли с другите копчета?-усмихнах се.
| |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пон Юни 20, 2011 11:50 pm | |
| - Искаш ли ,да продължиш ?-провокирах я.беше сладка и ми харесваше вкусът на устните ѝ.Но дали я го искаше ,не се познавахме."Ама какво ти става Дейв ? "запита един вътрешен глас."Кога това е имало значение за теб ?"Усмихнах се дяволито. - И какво ако кажа,че искам да продължиш ?-засмях се и загалих нежната ѝ коса. | |
| Заглавие: Re: Плажната ивица Пет Юли 01, 2011 9:09 am | |
| Ах тези думи как не ги обичам. "- И какво ако кажа,че искам да продължиш ?" каза Дейв а аз се усмихнах и се отдалечих мъничко от него. Свалих блузата и панталоните си. -Ела да ми помогнеш за останалото.-засмях се. Хвърлих дрехите си настрана и се усмихнах. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажната ивица | |
| |
| | | | Плажната ивица | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |