| Къщата на Елена | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Elena Gilbert Passion
Брой мнения : 457 Join date : 16.04.2011
| Заглавие: Къщата на Елена Съб Май 28, 2011 9:32 pm | |
| Къщата на Елена 16.01.11 През 01:40 Ч | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
Брой мнения : 139 Join date : 24.05.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Съб Май 28, 2011 9:37 pm | |
| Пристигнахме у тях ,къщата беше хубава отвън,но аз се заковах на прага и я погледнах. - Трябва да ме поканиш -казах ,тя ми каза,че мога да вляза и като прекрачих прага,къщата си беше наистина хубава.Качихме се напарво в стаята ѝ,явно беше доста уморена,тя легна леглото и ме повика при себе си ,легнах до нея ,но без да се събличам,целунах челото ѝ. - Лека нощ-ѝ казах,след което ѝ обърнах гръб. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Съб Май 28, 2011 9:41 pm | |
| -Лека нощ..-Изобщо не ми се искаше да заспивам когато той заспа а аз не можех станах бавно от леглото.И смених своите дрехи отидох и си взех душ.когато излязох седнах на дивана точно пред него и започнах да го гледам без да мигам.Беше толкова Красив. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Съб Май 28, 2011 10:34 pm | |
| Не успях да заспя,не и докато Елена се взираше в мен,очаквах да не ми позволи да заспя,да ме нападне,но тя само ме наблюдаваше.Продължих да се преструвам на заспал,но тя не правеше нищо.Аз не бях от камък,отворих очите си. - Хайде ела тук-повиках я. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Съб Май 28, 2011 10:41 pm | |
| -Добре.-Казах и отидох до него и легнах след това го прегърнах. -Нали може?-Попитах и се усмихнах като го погледнах като един кичур коса падна на рамото ми и погали лицето на Дейв. Усмихнах се и зачаках отговор. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Съб Май 28, 2011 10:57 pm | |
| - Да може -нямаше да бъда тук,ако не исках ,да ме докосваш. - искам го много,даже искам повече плених устата ѝв дива целувка. - но моля те този път ,ако стенеш нечие име да е моето ,защото иначе повече никога няма да ме видиш ! | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Съб Май 28, 2011 11:02 pm | |
| -Добре..-Усмихнах се и след това се качих върху него и започнах да го целувам по устата а после по врата.Как се надявах да не влезе някой за по-сигурно станах и заключих вратата. -Само трябва да сме тихи...Джереми е в другата стая а леля Джена е в тази до неговата.-ЗАсмях се и отнов направих същото. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Нед Май 29, 2011 8:23 pm | |
| - За мен ,няма проблем-казах ѝ - Но за теб,не знам,ако се опиташ,да крещиш,ще спирам,викът ти с целувки и все пак не забравяй,че съм вампир,още преди да излязат от стаите си ще знам и ще спрем,поне докато пак не заспят.Мога да ги чуя Елена ,в момента и двамата спят дълбоко-Казах и нежно захапах устните ѝ,без да ѝ пускам кръв,което премина в страстна целувка. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Нед Май 29, 2011 8:29 pm | |
| Станах от леглото и се съблякох .Бельото ми беше черно и дантелено усмихнах се дяволито и след това се настаних над него.Започнах да целувам устните му жадно и прокарвайки пръсти през косата му.Смигнах му в стаята беше тъмно но това не ми пречеше....знаех,че той виждаше идеално но за мен беше малко трудно.Съблякох ризата му и го целунах страстно. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Нед Май 29, 2011 9:49 pm | |
| Елена продължаваше,да е отгоре ми и да сваля дрехите ми ,а своите ги свали сама и ме отказа от това удоволствие,щях да я накажа.Обърнах я под мен,тя изпротестира но запуших сладките ѝ устни със своите. - Не дигай,шум ,сладка моя-казах като ги отлепих за малко от нейните ,но само за ад ги пусна по шията,раменете и гърдите ѝ,взех ги в шепи и захапах леко връхчето ѝ,тя се изви и се опита да извика,но както и бях обещал бързо потиснах викът ѝ с целувка. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Нед Май 29, 2011 9:55 pm | |
| Той бързо смени нашите места сега аз бях жертвата.Целувах го и той ме целуваше.Той спусна целувките си по шията и телото ми.След това нежно захапа гърдата ми опитах се да извикам но той ме спря с страстна целувка.Знаех,че трябва да съм тиха,но не можех.Усмихнах се дяволито и го целунах нежно като положих ръцете си на раменете му. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Пон Май 30, 2011 7:24 pm | |
| - Ще те подлудя,палавнице-прошепнах перверзно на ухото ѝ,след което се спуснах ,да изследвам,най-тайните ѝ места.Исках да откачи,така че да трябва ад спирам виковете и през секунда с целувки.Исках я да се извива и стене ,исках да я почувствам моя.Езикът ми се оказа,там до където първия път,не бях стигнал но и и едната ми ръка,я дразнеше,тя щеше да извика.Целунах я дълбоко,като и дадох собственият ѝ вкус,по устните ми. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Пон Май 30, 2011 7:29 pm | |
| Започнах да стена щом той проникна в мен с езичето си до такава степен,че се опитах да извиакм но той ми даде да опитам собствения си вккус. -Прави каквото искаш...Твоя съм.-КАзах и изстенах тихо.След това го придърпах и го целунах страсно.Като го преобърнах и налапах неговия член. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Пон Май 30, 2011 7:43 pm | |
| Сега този който някой,трябваше да спре,да крещи бях аз.Тази малка дива котка ,така ме притисна и беше толкова ненадейно,когато ,го сложи целия в устата си.Потиснах викът си ,като зарових лице във възглавницата.Но лицето ми се беше ,променило и я разкъсах със зъби. - Опа извинявай-казах виновно,но след това тя направи нещо от което не издържах и потиснах викът си ,като захапах ръката си,потече кръв,но раната ми бързо зарасна,но не можах да спра кулминацията си.Станах и подадох кърпичка на Елена да се избърше. - Съжалявам мила,но ти си повече от страхотна. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Пон Май 30, 2011 7:55 pm | |
| ТОй свърши и след това ми каза,че съм страхотна.Усмихнах се и поех кърпичката от ръката му.Избърсах лицето си но част от нея попадна в мен нямаше как и я глътнах беше вкусна.Усмихнах се дяволито и след това го положих нежно на възглавницата и започнах да го целувам по устните и по тялото.А с ръката ми дарявах достойнството му с ласки. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Пон Май 30, 2011 8:45 pm | |
| Елена за нула време ме възбуди пак.Подлуди ме ,вече не издържах,да дивите ѝцелувки ,обърнах я под мен и навлязох надълбоко в влажната ѝ пещера.Тя ме обгърна плътно и в този миг,сякаш попаднах в Рая.Задвижих се бързо в нея,вече не ми пукаше дали ще крещи и дали ще събудим някого ,исках да я слушам,толкова ме възбуждаше и обезумяваше. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Пон Май 30, 2011 8:50 pm | |
| Изкрещях от удоволствие и след това се сетих,че днес нямаше никой в къщи.Джена и Джер бяха у една пруятелка на Джена.ЗАпочнах да викам със всички сили прехапах устните си от удоволствие и след това от тях потече кръв.Обърнах се към Дейв Усмихнах се дяволито а на него май му харесваше секса с мен.Легнах на леглото оставих се той да ме обладае. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Пон Май 30, 2011 9:02 pm | |
| Елена изведнъж започна да вика,не я спрях,като се заслушах,не усещах друг оприсъствие,нима първоначално се бях заблудил.Това момиче ме побръкваше.Движех се в нея,с все по-голяма скорост,исках виковете и стенанията ѝ,да не спират.Целувах яростно устните ѝ,особено като ги ухапах до кръв.Облизах кръвта и после в пих зъбите с тях,но също и в своите докато пиех от нейните устни и тя да можеше от моите.За да усилим усещанията си. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Пон Май 30, 2011 9:07 pm | |
| Започнах да пия от кръвта му с удоволствие усмихнах се ппредизвикателно и след това го погледнах. -ЗАбравих да кажа в нас няма никой.Опа май къщата е само наша. ЗАсмях се и след това го целунах страстно,прокарах ръка през косата си цялата бях потна...но неми пукаше. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Пон Май 30, 2011 9:25 pm | |
| Потъвах все по-надълбоко в нея и излизах съвсем,когато чувах протеста ѝ,отново я изпълвах цялата.Любихме се дълго ,тя свърши няколко пъти,най-накрая и аз се отпуснах,презадоволен.Прегърнах и притиснах до мен. - Поспи красавице,има малко време докато слънцето изгрее,а като се събудиш имам намерение,да те любя пак.-целунах нежните ѝ устни подпухнали от невъздържаните ми целувки и се отпуснах до нея. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Вто Май 31, 2011 11:09 am | |
| -Добре.-Казах и се усмихнах а след броени минути вече бях заспала.Цяла вечер ссе бях усмихвала и дори в съня си.На сутринта се събудих протегнах се сънено и погледнах ангела до мен.Той овори учи а аз го целунах. -Добро утро. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Вто Май 31, 2011 8:01 pm | |
| - Добро да е ,отвърнах и с усмивка и целувката ми стана по-дълбока. - Почина ли си красавице-казах с дяволита усмивка,но не дочаках отговорът ѝ придърпах я под мен и отново бях в нея. - Прекрасен начин ,да започнеш деня-простенах срещу устните ѝ. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Вто Май 31, 2011 8:06 pm | |
| -Даааа..-Тръгнах да кажа "Наспах се" когато той мепридърпа под себе си и проникна в мен.Изстенах от удоволствие и след това го целунах страстно. -Май си ненаситен?-Казах и се засмях а той не спираше да се движи в мен. Все още не се бях разсънила а вече правих секс вече съм впечатлена от Дейв. | |
|
| |
Дейв Хендсъм The Lover
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Вто Май 31, 2011 9:32 pm | |
| - Май ,да -отговорих ѝ и отново покорих устните ми ,а движенията ми почнаха да се забързват.Чувах я как диша на пресекулки и как лудо бие сърцето ѝ,не издържах и отново я ухапах но бях нежен ,пих малко след което на свой,ред ѝ дадох от моята кръв.За да и зарасне бързо,раната на врата и да не почувства загубата.Като свърших с пиенето ,можех отново да съм див с нея. | |
|
| |
Elena Gilbert Passion
| Заглавие: Re: Къщата на Елена Вто Май 31, 2011 9:36 pm | |
| Изстенах когато той ме захапа усмихнах се...Преди убичах Деймън да ме хапе...но вече не. -Прекрасен си.-Казах и прокарах пръсти през косата му и след това удрах кръста му. Усмихнах се дяволито и го целунах страстно. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Елена | |
| |
|
| |
| Къщата на Елена | |
|